Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ποιοι φοιτητές κάνουν περισσότερο ΣEΞ; Δες σε ποιά θέση είναι η σχολή σου! - See more at: http://www.aniwthoi.net/2014/03/e_31.html#sthash.OrM5OGS4.dpuf

Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάζουν ποιες είναι οι σχολές με τους πιο δραστήριους σεxουαλικά φοιτητές και ποιες με τους λιγότερο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι φοιτητές των σχολών που βρίσκονται τελευταίοι στην κατάταξη έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να εισαχθούν παρθένοι.
Πρώτοι στη λίστα με αυτούς που κάνουν περισσότερο σεx, με σειρά επιδόσεων, είναι οι 

φοιτητές των σχολών:
Οικονομικών
Κοινωνιολόγων
Marketing
Τουριστικών επιχειρήσεων
Αγροτικής Ανάπτυξης
Ηλεκτρονικής
Διοίκησης Επιχειρήσεων
Μηχανικών
Γυμναστικής Ακαδημίας
Κοινωνικών Επιστημών και συναφών επαγγελμάτων
Οι φοιτητές που κάνουν το λιγότερο σεx ανήκουν στις σχολές:
Φαρμακευτικής
Αγγλικής Φιλολογίας
Μαθηματικών
Χημικών
Νοσηλευτικής
Πληροφορικής
Φιλοσοφίκης
Θεολογίας - See more at: http://www.aniwthoi.net/2014/03/e_31.html#sthash.OrM5OGS4.dpuf

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ύπνος, καλό σεξ και καβγάδες...Έχουν σχέση αυτά μεταξύ τους;

Ύπνος, καλό σεξ και καβγάδες...Έχουν σχέση αυτά μεταξύ τους;
Οι επιστήμονες εξηγούν...
Σύμφωνα με μελέτη που παρουσίασε η Γερμανική Εταιρεία Ύπνου, το καλό σεξ μας βοηθά να "έχουμε" όνειρα γλυκά. Μια καλή ερωτική πράξη, πέρα από απόλαυση, ευνοεί τον καλό ύπνο καθώς είναι ταυτόχρονα κάτι που κουράζει το σώμα από τη μια μεριά αλλά από την άλλη το χαλαρώνει.


Αντίθετα σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ, οι γυναίκες που δεν κοιμούνται καλά τα βράδια είναι έτοιμες για καβγά! Οι άυπνες γυναίκες την επόμενη μέρα, είναι καλύτερο να μην τις πλησιάζεις. Γίνονται ευερέθιστες, θυμώνουν με το παραμικρό και είναι να λυπάσαι το σύντροφο τους.

Black & White: 5+1 τρόποι να υιοθετήσεις με τον πιο μοντέρνο τρόπο το διαχρονικό ασπρόμαυρο λουκ

Black & White: 5+1 τρόποι να υιοθετήσεις με τον πιο μοντέρνο τρόπο το διαχρονικό ασπρόμαυρο λουκ
Οι πιο stylish προτάσεις της άνοιξης, για καθημερινά σύνολα με έξτρα πόντους θηλυκότητας.
Ποιος χρειάζεται colorful σύνολα όταν το αγαπημένο black&white look είναι ακόμα μια σεζόν η πιο δυνατή πρόταση της άνοιξης;

Κλασσική και διαχρονική επιλογή, το ασπρόμαυρο outfit αποτελεί και φέτος μια από τις top τάσεις! Το μόνο που έχεις να κάνεις φέτος για να απογειωθεί η συνολική σου εμφάνιση, είναι να ποντάρεις στα πιο hot «κομμάτια-κλειδιά».

Ποια είναι αυτά; Δες 5+1 black&white look για να μάθεις πως θα ανανεώσεις αυτή τη χρονιά το all time classic trend:

#1 Η μίντι λευκή φούστα και τα two-toned brogues απογειώνουν ένα schoolgirl στυλ:
 2

#2 Πόνταρε σε αξεσουάρ με ασπρόμαυρα animal prints για να κάνεις τη διαφορά:
 3

#3 Το λευκό πουκάμισο γίνεται ο καμβάς για να φορέσεις με statement τρόπο τα μοντέρνα mules και τη must have σαλοπέτα:
 4

#4 Επένδυσε σε ένα λευκό leather jacket για την άνοιξη και τόλμησε να συνδυάσεις ένα κλασσικό σύνολο με αθλητικά παπούτσια:
 5

#5 Ένα κοστούμι με ασπρόμαυρα prints είναι η πιο safe επιλογή:
 6

#6 Φόρεσε ένα total white σύνολο και μετάτρεψε το στο απόλυτο black and white look με μαύρο ζιβάγκο, ψηλές μπότες και μαύρα αξεσουάρ:

 1

ETΣΙ!

Βίντεο: Τι απαντούν τα παιδιά για την αγάπη, τα φιλιά και τον έρωτα;

Βίντεο: Τι απαντούν τα παιδιά για την αγάπη, τα φιλιά και τον έρωτα;
Τι είναι η αγάπη;
Τι σχήμα έχει η καρδιά;
Έχεις Valentino;
Από που έρχονται τα παιδιά;
Τι είναι αυτό που αγαπάς;
Σε έχουν φιλήσει ποτέ;

Αλήθεια, πως αντιδρούν τα παιδιά στις παραπάνωερωτήσεις και τι απαντήσεις δίνουν;

Απολαύστε τα!




Θηλασμός: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ένας μπαμπάς!

Θηλασμός: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ένας μπαμπάς!

Οι περισσότεροι άντρες (έστω και θεωρητικά) γνωρίζουν ότι ο θηλασμός είναι ο καλύτερος τρόπος να τραφεί το μωρό τους. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι μπαμπάδες που μετά τον ερχομό του μωρού, αντιμετωπίζουν κάποια αισθήματα ανεπάρκειας, μια που νιώθουν παραγκωνισμένοι.

Η καθηγήτρια του τμήματος Οικογένειας και Παιδικής Διατροφής του Πανεπιστημίου της Washington, Pamela Jordan, που έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με τις επιπτώσεις του θηλασμού στους άνδρες, αναφέρει σχετικά: «Ο θηλασμός παρατείνει την αποκλειστική σχέση που μοιράζεται η μητέρα με το βρέφος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης».

Έτσι, πολλοί μπαμπάδες κατά τη διάρκεια του θηλασμού μπορεί να βιώσουν:
Ανησυχία ότι δεν θα καταφέρουν ποτέ να δεθούν τόσο όσο η μητέρα με το μωρό.

Αίσθημα ανεπάρκειας, αναλογιζόμενοι ότι τίποτα από όσα εκείνοι κάνουν για το μωρό δεν μπορεί να συγκριθεί με την συνεισφορά της μητέρας.

Δυσαρέσκεια απέναντι στο μωρό που έχει μπει κυριολεκτικά ανάμεσα σε εκείνους  και τη μητέρα. Ωστόσο έρευνες μας διαβεβαιώνουν πως όσο πιο υποστηρικτικός είναι ο άντρας απέναντι στη σύντροφό του, τόσο περισσότερη διάρκεια θα έχει η περίοδος του θηλασμού, αλλά και τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση θα νιώθει για αυτήν την πράξη.

Πως να βοηθήσετε τη σύντροφό σας σε αυτήν την τόσο υπέροχη (αν και κάποιες φορές δύσκολη) διαδικασία του θηλασμού:


1. Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας γύρω από τον θηλασμό Είναι το πρώτο βήμα για να κατανοήσετε τη διαδικασία αλλά και το τι συμβαίνει στο σώμα και την ψυχολογία της συντρόφου σας. Είναι ένας τρόπος για να της δείξετε ότι βρίσκεστε κοντά της και την υποστηρίζετε τη συγκεκριμένη περίοδο.

2. Φτιάξτε της τη διάθεση
Ο θηλασμός γίνεται πολύ καλύτερος αν η μαμά είναι χαλαρή και έχει καλή διάθεση. Πώς μπορείτε να βοηθήσετε; Είτε βάζοντας μουσική είτε κάνοντας της ένα ελαφρύ μασάζ στην πλάτη. Δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία παρά μόνο καλή διάθεση για να βρείτε έναν τρόπο να τη χαλαρώσετε καθώς ταΐζει το μωρό.

3. Αναλάβετε τις δουλειές του σπιτιού
Όταν η σύντροφός σας διαθέτει χρόνο και ενέργεια στο θηλασμό είναι επόμενο πως δεν έχει κουράγιο να ασχολείται και με τις δουλειές του σπιτιού. Και αφού δεν μπορείτε να αναλάβετε το ρόλο της στη διαδικασία του θηλασμού, μπορείτε κάλλιστα να τακτοποιήσετε το σπίτι ή να αναλάβετε κάποιες από τις καθημερινές υποχρεώσεις  και μάλιστα χωρίς να σας το ζητήσει.

4. Μην ξεχνάτε να της εκφράζετε την αγάπη σας και τη συμπαράστασή σαςΑυτήν την περίοδο που ενδεχομένως νιώθει πιο συχνά κουρασμένη, έχει ανάγκη να λαμβάνει την τρυφερότητα από τον σύντροφό της.

5. Κρατήστε απασχολημένο το άλλο σας παιδί
Το ζητούμενο είναι να δημιουργήσετε ένα ήρεμο περιβάλλον για να μην αποσπάται η προσοχή του μωρού αλλά ούτε και της ίδιας αν λόγου χάρη πρέπει ταυτόχρονα να θηλάζει και να ασχολείται με το νήπιο.  

6. Ρωτήστε την τι χρειάζεται
Μπορεί να ακούγεται απλό αλλά πολλές φορές είναι εύκολο να ξεχάσει κανείς να θέσει μια ερώτηση τέτοιου τύπου. Επομένως φροντίστε να ρωτάτε συχνά. Τις περισσότερες φορές άλλωστε και μόνο το γεγονός ότι ρωτήσατε, αρκεί. 

7. Αλλάξτε την πάνα του μωρούΔεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά μετά το θηλασμό το μωρό χρειάζεται καινούργια πάνα. Αναλάβετε να το αλλάζετε και να είστε σίγουρος πως θα πάρετε εύσημα τόσο από τα μαμά!

8. Υποστηρίξτε τη σύντροφό σαςΤο να ακούτε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της συντρόφου σας, είναι πολύ σημαντικό. Ο θηλασμός είναι μια φυσική διαδικασία αλλά στην αρχή μπορεί η σύντροφός σας να ταλαιπωρηθεί λίγο ή να μην νιώθει τόσο άνετα. Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική για να αντεπεξέλθει η σύντροφός σας στις προκλήσεις του θηλασμού.

9. Δημιουργήστε ένα προσωπικό δέσιμο με το μωρό σας 
Αγκαλιάζοντας το μωρό συχνά, κάνοντάς του μπάνιο, χαϊδεύοντάς το και αφήνοντάς το να κοιμηθεί στο στήθος σας είναι μερικοί τρόποι για να δημιουργηθούν εξίσου στενοί δεσμοί ανάμεσα στο μωρό και τον πατέρα, όπως ακριβώς και ανάμεσα στη μαμά και το μωρό.

10. Κάνετε υπομονήΑν η σύντροφός σας  δείχνει, μετά τον ερχομό το μωρού, να μην ενδιαφέρεται για σεξ, δείξτε κατανόηση. Αφενός μπορεί να νιώθει εξασθενημένη λόγω του θηλασμού, αφετέρου είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι γυναίκες που θηλάζουν, έχουν λιγότερη παραγωγή οιστρογόνων στον οργανισμό, που μεταφράζεται σε πολύ λιγότερη κολπική λίπανση.

10 (ακόμα) πολύ καλοί λόγοι για να θηλάσετε

10 (ακόμα) πολύ καλοί λόγοι για να θηλάσετε

Πέρα από τους λόγους που μας παραθέτουν οι ειδικοί για τα πλεονεκτήματα του θηλασμού, υπάρχουν και κάποιοι ακόμα πολύ καλοί λόγοι για να θηλάσει μια μαμά!  

1. Το στήθος μου είναι υπέροχο 
Στητό, σκληρό, ζουμερό, σεξουαλικό. Όπως ήταν σχεδόν στα 20! Ναι! το στήθος μιας μαμάς που θηλάζει είναι το όνειρο κάθε γυναίκας.

2. Δε χρειάζομαι το γυμναστήριο 
Σύμφωνα με τις έρευνες μια γυναίκα που θηλάζει, καίει καθημερινά  500-800 θερμίδες την ημέρα. Ακόμα και η καλύτερη προπόνηση δε μας βοηθάει να χάσουμε τόσες.

3. Δεν αισθάνομαι καμία ενοχή  για το τι τρώω 
Γιατί το μωρό χρειάζεται όλες (!!!) τις βιταμίνες από αυτό το ζουμερό φιλέτο που μόλις παρήγγειλα. Και μπορεί να μη χρειάζεται αυτήν τη μερίδα με τις τηγανιτές πατάτες που το συνοδεύει αλλά όπως είπαμε πριν… αυτές τις θερμίδες θα τις χάσω γρήγορα.

4. Είναι το μόνο πράγμα που δεν ξεχνάω να κάνω για το μωρό μου 
Ναι, μπορεί να ξεχάσω τα πάντα. Τις πάνες στο σούπερ μάρκετ, το καρότσι στο port baggage, τα ρούχα του στη λεκάνη, αλλά ποτέ δεν ξεχνάω ότι πρέπει να το θηλάσω. Γιατί και να θέλω να το ξεχάσω, έ, το στήθος μου θα μου το θυμίσει.

5.  Ο θηλασμός αποτελεί το καλύτερο άλλοθι για να αποφύγω βαρετές προσκλήσεις 
«Έχει τραπέζι η θεία Ντίνα; Λυπάμαι εκείνη την ώρα θηλάζω». «Έχω κάποια επίσκεψη που θέλω να αποφύγω; Λυπάμαι, κάποια άλλη στιγμή, εκείνη την ώρα θα θηλάζω». Ναι ο θηλασμός αποτελεί το καλύτερο άλλοθι, μια που όλοι τον θεωρούν «μια ιερή υπόθεση». Όχι ότι δεν είναι!

6. Ο θηλασμός σταματάει το κλάμα του μωρού 
Κάποιες φορές είμαι πολύ κουρασμένη για να σκεφτώ ή να προβληματιστώ για ποιο λόγο κλαίει. Πεινάει κι άλλο; Αφού έφαγε. Νυστάζει κι άλλο; Αφού μόλις ξύπνησε. Θέλει κακά; Αφού μόλις το άλλαξα. Εννέα στις δέκα φορές, δε μπορώ να καταλάβω γιατί κλαίει. Όμως εννέα στις δέκα φορές, μόλις βάλω το στήθος μου στο στόμα του σταματάει; Μαγικό;;;;

7. Ο θηλασμός είναι η καλύτερη αντισυλληπτική μέθοδος 
Όταν γίνεται σωστά, ο θηλασμός αποτελεί μια αποτελεσματική μορφή ελέγχου των γεννήσεων. Προσοχή, όμως: όταν γίνεται σωστά και με την προϋπόθεση ότι δεν έχουμε περίοδο!  

8. Τα κακά από το μητρικό γάλα μυρίζουν πιο «ήπια», απ' ότι τα κακά από το γάλα σε σκόνη Αλήθεια. Μπορεί επειδή το γάλα σε μορφή σκόνης να του πέφτει βαρύ στο στομάχι και να το δυσκολεύει την πέψη, μπορεί επειδή εμείς κάτι κάνουμε λάθος με τις δόσεις της αραίωσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παράγωγα του μητρικού γάλατος μπορεί να μη μυρίζουν ανθόνερο αλλά δε μυρίζουν και σαν κόλαση!  

9. Το μητρικό γάλα είναι φθηνό 

Και βέβαια παντού και πάντα διαθέσιμο, στην κατάλληλη σύσταση και θερμοκρασία. Αυτό σημαίνει πολύ λιγότερη δουλειά και ειδικά για το βράδυ, όπου δε χρειάζεται να σηκωθείτε και να ετοιμάσετε το μπουκάλι παρά μόνο να βάλετε το μωρό στο στήθος.

10. Ο θηλασμός είναι μια υπέροχη δέσμευση 
Αυτή η μεγαλειώδης σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ μαμάς και μωρού είναι απλώς μαγική. Και ίσως η μοναδική αναντικατάστατη περίοδος της μητρότητας.

Από την blogger  Samantha Cappuccino-Williams

!!!!!!

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Οι 14 (ακατάλληλοι) άντρες που θα γνωρίσεις μέχρι να βρεις τον Έναν

Οι 14 (ακατάλληλοι) άντρες που θα γνωρίσεις μέχρι να βρεις τον Έναν
1. Ο κύριος Πολιτικοποιημένος
Παθιασμένος με την πολιτική; Όχι, υπερβολικά παθιασμένος με την πολιτική. Σε έκανε να νιώθεις ένα ρηχό πολιτικό ον που δεν παρακολουθήσεις εκείνη την πολιτική εκπομπή σε κάποιο περιφερειακό κανάλι για τις τοπικές δημοτικές εκλογές. Όνειρό του να κατέβει στην πολιτική και να φτιάξει το χωριό του όπως το φαντάζεται. Μέχρι τότε βγάζει πολιτικούς λόγους στο... Facebook και σε όποια παρέα βρεθεί. Τον βαρέθηκαν όλοι, όπως και εσύ.

2. Ο κύριος... ΤεράστιοςΣτην αρχή ενθουσιάστηκες μετά κατάλαβες ότι και αυτό άβολο είναι. Mετά τον χώρισες.

3. Ο κύριος Λάθος
Ήταν απαράδεκτος στους φίλους σου, στον σερβιτόρο και πολλές φορές και σε σένα. Η στάση του δεν με νοιάζει για κανέναν σε γοήτευσε... για μια εβδομάδα. Τώρα εύχεσαι να μην τον πετύχεις ξανά και όλοι οι φίλοι σου σου περιγράφουν που θα ήθελαν να τον χτυπήσουν αν τον ξαναδούν.

4. Ο κύριος... George Clooney
Ο τύπος είχε σχεδόν την ηλικία του μπαμπά σου, και τα άσπρα του μαλλιά, αλλά σε δίδαξε τα πιο πονηρά και προοδευτικά πράγματα στην κρεβατοκάμαρα. Δεν θα μπορούσες ποτέ να τον παντρευτείς -οι γονείς σου θα πάθαιναν ένα μικρό εγκεφαλικό- αλλά πάντα θα τον θυμάσαι με αγάπη γιατί σου χάρισε το καλύτερο σετ εσωρούχων που απέκτησες ποτέ.

5. Ο κύριος...Ταξιδιάρα ψυχή
Ερωτεύτηκες ακαριαία την ανεξάντλητη διάθεσή του για περιπέτεια και την ανάγκη του να εξερευνεί. Λάτρευε τις εκδρομές σε εξωτικούς προορισμούς χωρίς προειδοποίηση. Κάποιες φορές με σένα μαζί, κάποιες φορές χωρίς εσένα. Ακόμα έχεις το μπουκαλάκι με τα Thai μπαχαρικά που αγοράσατε μαζί για να σου μάθει να φτιάχνεις ψάρια αμόκ. Τελικά εκείνος έφυγε για την Χιλή χωρίς να σε πάρει τηλέφωνο!

6. Ο κύριος... Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου
Με σώμα μοντέλου καμπάνιας Abercrombie & Fitch, ρούχα μόνο με logo και ο πιο όμορφος τύπος που έχεις βγει ραντεβού σε έβαλε σε σκέψεις όταν κατάλαβες πόσο του άρεσε να κάθεστε ώρες στο κρεβάτι (για να σε χαϊδεύει απλώς) και να σου μιλάει με παιδική φωνή και υποκοριστικά. Αν τον παντρευόσουν θα είχες ακόμα ένα παιδί να νταντεύεις.

7. Ο κύριος... Τέλειος που δεν ήθελε σχέση μαζί σου
Βγαίνατε για τουλάχιστον έξι μήνες και δεν γνώρισες ποτέ τους φίλους του, την οικογένειά του ή έστω την κυρία που του καθαρίζει το σπίτι. Ήταν γλυκός, ωραίος και με απίστευτες επιδόσεις στο κρεβάτι. Σε όλα κατάλληλος για σένα, εκτός από το ότι απέφευγε τη δέσμευση σαν επαγγελματίας.

8. Ο κύριος... Χίπης από τα Μάταλα
Πέρασες φανταστικά. Κάνατε camping και πίνατε μπύρες κάτω από τον ζεστό ήλιο της Ελαφονήσου. Βάζατε λουλούδια στα μαλλιά σας και σαγιονάρες όλο το καλοκαίρι. Εσύ είχες ξεχάσει τι σημαίνει lip gloss και εκείνος σε πήγε road trip με το Nissan Micra του. Ήταν τα καλύτερα χρόνια... και τα χειρότερα!

9. Ο κύριος... Άγριο νιάτο
Μαζί κάνατε κάθε είδους τρέλα. Πειράζατε τον κόσμο, καταστρέφατε πάρτι. Ήταν όλα τόσα διασκεδαστικά που στο τέλος κουράστηκες. Οι γονείς σου θυμούνται αυτή την περίοδο της ζωής σου ως τα σκοτεινά χρόνια.

10. Ο κύριος... Τρυφερούλης που δεν είχε ποτέ στο μυαλό του να σου κάνει σεξ
Πιθανόν να ήταν gay και να μην το ήξερε. Όπως και να έχει ήταν η καλύτερη σου σχέση γιατί σου έκανε όλα τα χατίρια. Εκτός από ένα και για αυτό τον χώρισες.

11. Ο κύριος... Κολλημένος με την πρώην του
Ο τύπος δηλαδή που τώρα είναι παντρεμένος μαζί της!

12. Ο κύριος... παρολίγο να παντρευτείς, αλλά δεν το έκανες γιατί δεν ένιωθες σίγουρη
Περιποιητικός, ισορροπημένος αφοσιωμένος στη δουλειά και δεν έβγαινε μέχρι αργά με τα φιλαράκια του χωρίς εσένα. Παιδί για σπίτι, με τον οποίο είχες σκεφτεί να κάνεις οικογένεια μαζί του. Όλα τέλεια, εκτός από το γεγονός ότι μέσα σου δεν ήσουν ευτυχισμένη. Τώρα εκείνος περιμένει δίδυμα με τη γλυκιά γυναίκα του, και εσύ είσαι πολύ ευτυχισμένη για εκείνους...

13. Ο κύριος... Ο πιο βαρετός άνθρωπος στον κόσμο
Πώς είπαμε τον λένε; Δεν θυμάσαι και πολλά από τη σχέση σας. Πρόκειται για τους πιο βαρετούς, ασυντόνιστους διαλόγους στην ιστορία.

14. Ο κύριος... Αντιπαθής
Εάν κάποιος θέλει να γίνει σύντροφός σου πρέπει να τα πηγαίνει καλά με τους φίλους σου και όχι να τους εκνευρίζει διαρκώς. Τελικά από την κακία και τον αρνητισμό του για όλους και για όλα εκνεύρισε και εσένα. Αυτός βέβαια ακόμα σε βρίζει!
Πηγή: queen.gr/

Δείτε τα πέντε ερωτικά-σημεία μαγνήτης!

Δείτε τα πέντε ερωτικά-σημεία μαγνήτης!
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Μακ Μάστερ του Καναδά απέδειξε ότι οι άνδρες μαγνητίζονται από την θηλυκή και σταθερή φωνή η οποία όμως δεν παραπέμπει σε... γατούλα. 
το άρωμα 
Η μύτη παίζει σημαντικό ρόλο στην εύρεση συντρόφου. Μάλιστα, ο καθένας έχει τη δική του μυρωδιά και αυτή ακριβώς είναι που μπορεί να προκαλέσει ερωτική επιθυμία σε κάποιον ή να απωθήσει έναν άλλον. 
 
Υπεύθυνες για τη διαδικασία αυτή είναι οι φερομόνες, ουσίες που παράγει το σώμα από αδένες που βρίσκονται στο στόμα, τις μασχάλες, το στήθος και τα γεννητικά όργανα.
 
Οι ουσίες αυτές είναι υπεύθυνες για τη διέγερση του εγκεφάλου και μάλιστα  προκαλούν  ενστικτώδεις αντιδράσεις. 
 
Τα ανδρικά θέλω
 
Ψυχολόγοι από το Πανεπιστήμιο της Louisville στις Η.Π.Α. έδειξαν ότι τα πλούσια ή αλλιώς σαρκώδη χείλη είναι μαγνήτης για τους άνδρες. 
Εξάλλου δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι γυναίκες που κερδίζουν τον θαυμασμό των ανδρών -είτε πρόκειται για πρωταγωνίστριες της μεγάλης οθόνης είτε για ηρωίδες κόμικ- έχουν αισθησιακά χείλη. 
 
 οι καμπύλες 
 
Ιδανική αναλογία θεωρούνται οι διαστάσεις που κυμαίνονται  γύρω στο 0,7 καθώς εκλαμβάνονται ως «απόδειξη» γονιμότητας.
Από την άλλη οι γυναίκες  θεωρούν ότι οι άνδρες που έχουν έντονες γωνίες του προσώπου θεωρούνται αρρενωπά χαρακτηριστικά και εκλαμβάνονται ως «απόδειξη» ότι ο συγκεκριμένος άνδρας έχει υγιή γονίδια. 
 
Παράλληλα έρευνα  από το Πανεπιστήμιο Aberdeen στη Μ. Βρετανία, έδειξε ότι η γυναικεία μνήμη είναι ευαίσθητη στον τόνο της ανδρικής φωνής, που αποτελεί σημάδι γενετικής ποιότητας ή ανεπιθύμητων συμπεριφορικών χαρακτηριστικών. 
 
τρόπoς βαδίσματος 
 
Ερευνητές από τα Πανεπιστήμια Texas A&M και New York στις Η.Π.Α. κατέστησαν σαφές  ότι η ελκυστικότητα μιας γυναίκας αυξήθηκε κατά 50% όταν περπατούσε κουνώντας τους γοφούς της, ενώ η εκτίμηση για την ελκυστικότητα των ανδρών διπλασιάστηκε όταν περπατούσαν κουνώντας τους ώμους τους.

πηγή:iatropedia.gr 

Eσύ ποια γυναίκα του είσαι;

Eσύ ποια γυναίκα του είσαι;
Τα καλά:
Η γυναικάρα του: εκεί στις αρχές του φλερτ, εκεί που σε βλέπει και δεν σε χορταίνει, δεν είσαι απλά μια γυναίκα αλλά γυναικάρα. Τον ίδιο χαρακτηρισμό χρησιμοποιεί και τις φορές που θα αναφερθεί για σένα σε φίλους και γνωστούς μέχρι και την ημέρα που ο πολύς ο έρωτας θα φύγει κι θα σε δει στις κανονικές σου διαστάσεις.
Το γυναικάκι του: στην φάση αυτή του δεσμού, έχει την ανάγκη να σε προστατεύσει. Είναι στο mood του πρίγκιπα και προτιμά να είσαι το γυναικάκι του, ειδικά σε περιόδους που σε βλέπει πεσμένη ψυχολογικά και θέλει να γίνει μια μεγάλη αγκαλιά για να σε φροντίσει.
Η γυναικούλα του: εδώ έχει πιθανότατα μπει και το Στεφάνι ή εκείνος έχει κάνει καμιά κουτσουκέλα- όχι απαραίτητα ερωτική- και προσπαθεί να σε καλοπιάσει για τα σφάλματά του. Εδώ μεταμορφώνεσαι σε γυναικούλα του, σε μια προσπάθεια καλοπιάσματος.
Η Γυναίκα του: είναι η μέρα εκείνη που καταλαβαίνει επιτέλους πως δεν μπορεί να ζήσει μακρυά σου. Εκεί παίζει και να σου κάνει και την πρόταση γιατί τι πιο δυνατό από το να τον ακούσεις να σου λέει γονατιστός: "Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;"
Και τα άσχημα:
Το γύναιο: το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει. Από γυναικάρα να γίνεις το γύναιο, η παλιογυναίκα, το παλιοθήλυκο που δεν θέλει πλέον στο πλευρό του.
Από δω η γυναίκα του κι από κει το αίσθημά του! Από εκεί που είχε την πρώτη θέση στην καρδιά του, βγήκες δεύτερη. Εσύ επαναπαύτηκες στις δάφνες της συζύγου κι εκείνος βρήκε άλλη γυναίκα στην καρδιά του.
Η δε γυνή, να φοβάται τον άντρα: ξεκινήσατε ωραία και καλά και δυστυχώς τα περί ισότητας πήγαν περίπατο. Από γυναίκα του, έγινες αυτή που πρέπει να φοβάται και να του φέρνει την παντόφλα!
πηγή:womenonly.gr 

Ο Νο1 εχθρός της ερωτικής σου ζωής;

Ο Νο1 εχθρός της ερωτικής σου ζωής;
Υπάρχει μια μικρή καθημερινή συνήθεια που μπαίνει ανάμεσα στα ζευγάρια και καταστρέφει την ερωτική τους ζωή… Μάθε ποια είναι αυτή!

Μπορεί τα social media και η τεχνολογία να μας βοηθάνε να επικοινωνήσουμε με ανθρώπους σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όμως όπως φαίνεται αποτελούν εμπόδιο στην ευτυχία πολλών ζευγαριών, ακόμη και στις πιο προσωπικές τους στιγμές.


Πρόσφατη έρευνα από γνωστή εταιρία προφυλακτικών, έδειξε ότι το 60% ανδρών και γυναικών αφιερώνει περισσότερο χρόνο στον υπολογιστή, την τηλεόραση και το κινητό παρά το σεξ!


Μάλιστα τα αποτελέσματα έδειξαν μάλιστα  ότι το 15% των γυναικών και το 17% των ανδρών απαντά στο τηλέφωνο ή στέλνει μηνύματα κατά τη διάρκεια του σεξ!


Με αφορμή την ετήσια γιορτή του WWF «Η Ώρα της Γης» που μας προτρέπει να σβήσουμε τα φώτα και να απενεργοποιήσουμε κάθε ηλεκτρική συσκευή για μία ώρα, η εταιρία προφυλακτικών κυκλοφόρησε ένα σύντομο βίντεο που παρουσιάζει ιστορίες διαφόρων ζευγαριών που προτίμησαν την… γοητεία της τεχνολογίας αντί για το ταίρι τους!

πηγή:faysbook.gr 

4 λόγοι για να μην ζηλεύεις την μανία του με το πορνό

4 λόγοι για να μην ζηλεύεις την μανία του με το πορνό
1. Μην ζηλεύεις γιατί το πορνό κάνει καλό στη σχέση!
Όπως σου έχουμε ξαναπεί, σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο ''The Archives of Sexual Behavior''επιβεβαιώνεται πως το 45% των ζευγαριών παρακολουθούν μαζί ταινίες πορνό και μάλιστα οι σχέσεις των ζευγαριών αυτών ήταν και πιο σεξουαλικές γεμάτες και πιο γερές.
Να ζηλέψεις μόνο: αν εκείνος προτιμά να αυτο ικανοποιείται με πορνό και το δικό σας κρεβάτι έχει πιάσει αράχνες.
2. Να μην ζηλεύεις γιατί ό,τι βλέπεις δεν είναι αληθινό!
Οι ταινίες πορνό όπως το λέει και η φράση, είναι ταινίες, με διαλείμματα, με μοντάζ, με υπερβολές και με σκηνές που γυρίζονται μεν ώρες και ώρες κι εμείς βλέπουμε στο τελικό αποτέλεσμα ανθρώπους να ζευγαρώνουν νον στοπ! Στην πραγματική ζωή, γνωρίζεις καλά και την διάρκεια που έχει το σεξ και το πόσα πράγματα είναι εφικτά!
Να ζηλέψεις μόνο: αν χωρίς να σε ρωτάει, επιχειρεί να πραγματοποιήσει διείσδυσεις, στάσεις που κάπου έχει δει, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα δικά σου θέλω!

3. Μην ζηλεύεις γιατί δεν τις θέλει τις πορνοστάρ
Βαθιά μέσα σου ξέρεις γιατί ζηλεύεις το πορνό. Είναι αυτές οι τσίτσιδες καλλονές, με τα εντυπωσιακά στήθια, τα σμιλεμένα οπίσθια, τις άκρως αποτριχωμένες μικρές περιοχές. Και πιστεύεις εσύ πως αυτός καίγεται για τα κορμιά; Κάθε μέρα μπροστά του, ειδικά στην εποχή μας, εκατομμύρια γυναίκες κυκλοφορούν σχεδόν τσίτσιδες και όχι γιατί το απαιτεί το επάγγελμά τους. Αν φοβάσαι και ζηλεύεις γενικά, ψάξε τρόπους να ξεπεράσεις τη ζήλεια σου γενικά γιατί τα κουνελάκια των ταινιών δύσκολα θα τα πετύχει στο δρόμο.
Να ζηλέψεις μόνο: αν σου ζητήσει να κάνεις προσθετική στο στήθος σε 5 νούμερα παραπάνω.

4. Μην ζηλεύεις γιατί το πορνό ήταν στη ζωή του πριν από σένα
Την αλήθεια να την πούμε: όταν εσύ μεγάλωνες με τη Σούπερ Κατερίνα στο χέρι, εκείνος ξεφύλλιζε τοPlayboy. Kαι μπορεί πριν δέκα χρόνια να μην είχαμε τόσες πληροφορίες αλλά σήμερα, με το ίντερνετ και τα έξυπνα τηλέφωνα, το πορνό είναι τόσο εύκολο να το πετύχει, που μην απορείς γιατί το κάνει!
Να ζηλέψεις μόνο: αν πληρώνει για να βλέπει πορνό, αφού υπάρχει τόσο δωρεάν.
πηγή:womenonly.gr 

Σκόραρε δυνατά στην εκτίμησή του

Σκόραρε δυνατά στην εκτίμησή του
Αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την εκτίμηση του, και όλα εκείνα που αποτελούν παράγωγα και επακόλουθα αυτής. Δεν νομίζω να πίστεψες ότι θα μπορούσες να αποτελέσεις την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα: ιδίως αν έπεσες με τη σειρά σου στη λούπα να τα θεωρήσεις ένα και το αυτό…
Δυστυχώς, δεν είναι έτσι. Καθόλου μάλιστα ίσα ίσα που η καρδιά μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα εύκολος στόχος. Για να προχωρήσεις, ωστόσο, πολύ βαθύτερα στον ψυχισμό και τον εσωτερικό κόσμο κάποιου άνδρα, πρέπει να κάνεις απείρως περισσότερα πράγματα, προκειμένου να γκρεμίσεις τα τείχη και να κουρσέψεις το απόρθητο φρούριο. Και αυτό γίνεται μόνο με την επίδειξη ή έστω κατάκτηση συγκεκριμένων αρετών και συμπεριφορών από μεριάς σου που ναι, θα ζοριστείς και θα ιδρώσεις, μέχρι να φτάσεις σε κάποιο αποτέλεσμα που να θεωρείται ικανοποιητικό και να καθιστά βάσιμες τις ελπίδες σου:
  • Αποδοχή. Που σημαίνει, να τον δέχεσαι όπως ακριβώς είναι και να μην προσπαθείς να τον αλλάξεις. Προσαρμογή στα δικά σου μέτρα και σταθμά δείχνει αχαλίνωτο εγωισμό και σε υποβιβάζει πολλά επίπεδα κάτω στη σχετική κατάταξη. Έτσι, προς ενημέρωση σου…
  • Δύναμη. Στις αντιξοότητες, τις κακουχίες, και επίδειξη ψυχραιμίας μπροστά στα απρόοπτα. Γυναικουλίστικες και δειλές συμπεριφορές καθίστανται αυτομάτως καταδικαστέες, αν όχι απωθητικές…
  • Νοικοκυροσύνη. Ποιος σου είπε ότι υπάρχει άνδρας που να εκτιμά τις γυναίκες παρτάλια, με τα σπίτια – στάβλους, που δεν έχουν ιδέα ούτε να βράσουν ένα αβγό και τα περιμένουν όλα από τη μαμά τους; Οι συγκεκριμένοι τύποι δεν κατορθώνουν ποτέ να ξεφύγουν από το επίπεδο του πρώτου, δεύτερου, άντε τρίτου κρεβατιού. Μετά ακούγεται η κραυγή: neeeext…
  • Κατανόηση. Των αναγκών, των αδυναμιών και των παραξενιών καθενός. Και ανάλογη παροχή στήριξης και αλληλεγγύης, όταν πραγματικά συνίσταται ανάγκη περί τούτης. Παρτίστικες συμπεριφορές και αδιαφορία για οποιαδήποτε συναισθήματα πέραν του πρώτου επιπέδου, έχουν κιόλας καταγράψει το τεράστιο Χ πάνω από τη φωτογραφία σου…
  • Εντιμότητα. Και ειλικρίνεια, ως προς τις προθέσεις, τα συναισθήματα και όλα εκείνα που περνάνε καθημερινά μέσα από το μυαλό σου. Επιτηδευμένες και ψεύτικες συμπεριφορές σε οδηγούν, μαζί με το συγκεκριμένο attitude, στον πάτο του αξιακού του δείκτη και συνακόλουθα, και της εκτίμησης του…
  • Χιούμορ. Το μεγαλύτερο προσόν του ανθρώπου, κατ’ εμέ, και εκείνο στο οποίο κανένας άνδρας δεν μπορεί να αντισταθεί. Όταν μάλιστα συνοδεύεται από ένα ακόμη σπάνια συναντώμενο προσόν, την ευγένεια, αποτελούν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό, ικανό να σου προσφέρει πολλούς πόντους στη βαθμίδα της εκτίμησης του…
  • Πάθος. Και θέληση. Για τη ζωή, για όσα έχεις επιλέξει, αυτά που έχεις απορρίψει, και γενικά για όλα με ίσα ασχολείσαι στη ζωή σου. Οι κοπέλες που διεκδικούν τα θέλω τους με νύχια και με δόντια, οι δυναμικές με άλλα λόγια, αντίθετα με ό,τι πιστεύεις, είναι και αυτές που έχουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην προσωπική τους ζωή Τυχαίο; Δε νομίζω…
  • Αυθεντικότητα. Η έλλειψη κάθε μίμησης και προσποίησης απέναντι του, και η εκδήλωση του αληθινού σου εαυτού, όπως και να έχει, με όλα τα ελαττώματα κι τα πλην του. Το είπαμε και παραπάνω, η ειλικρίνεια όχι μόνο εκτιμάται, αλλά δύναται να σε οδηγήσει κατευθείαν στο κέντρο του στόχου. Και αυτό γιατί αποτελεί προσόν που σπανίζει στις μέρες μας και όπως όλα τα πολύτιμα υλικά, τοποθετείται αναλόγως ψηλά…
Όχι και λίγα, δεν συμφωνείς; Δεν έχεις και άδικο. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι άνδρες αποτελούν απαιτητικά ζώα, ίσως πιο πολύ από όσο θα έπρεπε σε ορισμένες περιπτώσεις, σίγουρα πάντα ακριβοδίκαια. Που σημαίνει ότι ξέρουν και μπορούν να εντοπίσουν το καλό, ανταμείβοντας το όπως του αξίζει. Και προσέχοντας το όσο περισσότερο μπορούν. Ελπίζω να μπήκες στο νόημα και να κατάλαβες τις ουσιώδεις διαφορές, που μπορούν να σε κάνουν ξεχωριστή στην εκτίμηση του άντρα που σε ενδιαφέρει. Το πόσο σημαντικό και διαφορετικό είναι κάτι τέτοιο, θα το μάθεις στην πορεία. Σίγουρα πάντως, δεν θα το μετανιώσεις, αυτό στο λέω και στο υπογράφω…
πηγή:marymary.gr 

Ο τύπος της σχέσης καθορίζει τη χρήση προφυλακτικού

Ο τύπος της σχέσης καθορίζει τη χρήση προφυλακτικού
Παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών γύρω από τη σημασία του ασφαλούς σεξ, τόσο για θέματα υγείας, αλλά και για την αποφυγή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, σύμφωνα με το Reuters μόλις το 14% των ζευγαριών, που δηλώνουν ότι έχουν σοβαρή σχέση, χρησιμοποιούν τακτικά προφυλακτικό, με το ποσοστό αυτό να ανεβαίνει στο ένα τρίτο για τα ζευγάρια που διατηρούν περιστασιακούς δεσμούς.

Φαίνεται λοιπόν, πως τα ζευγάρια που διατηρούν σοβαρούς δεσμούς, δε δεσμεύονται καθόλου με… τη χρήση του προφυλακτικού, ενώ σύμφωνα με την ίδια έρευνα, όσοι έχουν περιστασιακές σχέσεις χρησιμοποιούν προφυλακτικό μόνο στο 33,5% των περιπτώσεων.

Ολλανδοί ερευνητές ζήτησαν από 2.144 άντρες και γυναίκες να τους μιλήσουν για τη σεξουαλική τους ζωή με τους τελευταίους τέσσερις πιο πρόσφατους σεξουαλικούς τους συντρόφους. Αυτό που διαπίστωσαν ήταν ότι η χρήση προφυλακτικού στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια επηρεάζεται περισσότερο από τον τύπο της σχέσης που έχουν, παρά από άλλους παράγοντες, όπως για παράδειγμα το φύλο τους.

Η συχνότητα της χρήσης του προφυλακτικού άρχιζε να περιορίζεται καθώς προχωρούσε μια σχέση και τα ζευγάρια έμεναν μαζί για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι –σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα- όσο πιο ενεργό σεξουαλικά ήταν ένα ζευγάρι, τόσο ελαχιστοποιούνταν η πιθανότητα να χρησιμοποιεί προφυλακτικό, είτε η σχέση τους χαρακτηριζόταν «σοβαρή», ή «περιστασιακή».

Για παράδειγμα, τα ζευγάρια που πειραματίζονταν με ουσίες που είχαν κάποια σχέση με το σεξ, ή με το πρωκτικό σεξ ήταν πιο πιθανό να αναφέρουν «ακανόνιστη χρήση προφυλακτικού». Επίσης, τα ζευγάρια της ίδιας εθνικότητας ήταν λιγότερο πιθανό να χρησιμοποιούν προφυλακτικό.

Οι ερευνητές πιστεύουν, ότι υπάρχει χώρος για βελτίωση σε ό,τι αφορά τα μηνύματα δημόσιας υγείας γύρω από τη χρήση προφυλακτικών, αν για παράδειγμα αυτά εστίαζαν περισσότερο στον τύπο των ζευγαριών που είναι λιγότερο πιθανό να τα χρησιμοποιήσουν, αναφέρει το Reuters.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Sexually Transmitted Infections, αλλά δέχτηκε επικρίσεις επειδή δεν ξεκαθάρισε τις παραμέτρους γύρω από την «ακανόνιστη χρήση».

πηγή:newsbeast.gr 

Οι ρόλοι που πρέπει να υποδυθείς στο σεξ για να μην έχεις απωθημένα!



Οι ρόλοι που πρέπει να υποδυθείς στο σεξ για να μην έχεις απωθημένα!
Με σενάριο ή αυτοσχέδιους διαλόγους, με στολές ή με ρούχα που θα βρεις στην ντουλάπα σου… διάλεξε ποιος ρόλος σου ταιριάζει καλύτερα και υποδύσου τον για να πάρεις το δικό σου Όσκαρ!
1. Δάσκαλος – Μαθήτρια: Εκείνος με συντηρητικό ντύσιμο, εσύ μια μαθήτρια που δεν ξέρει το μάθημά της. Φόρεσε κάλτσες μέχρι το γόνατο, κάνε τα μαλλιά σου κοτσίδες και βάλε μυωπικά γυαλιά.
2. Ασθενής – Νοσοκόμα: Εκείνος έρχεται να εξεταστεί και εσύ είσαι η σέξι νοσοκόμα που φοράει ποδιά (μόνο) και αβυσσαλέο ντεκολτέ. Το στηθοσκόπιο θα σου χρησιμεύσει στη διαδικασία.
3. Αστυνομικός –Καταζητούμενη:Εκείνος σε συλλαμβάνει και σε δένει στο κρεβάτι (ή οπουδήποτε αλλού) με τις χειροπέδες. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα φανταστείς μόνη σου.
4. Αφεντικό – Υπηρέτρια: Εκείνος σου δίνει διαταγές για να κάνεις δουλειές μέσα στο σπίτι και εσύ, φορώντας μια μικροσκοπική στολή καμαριέρας, απλά δεν φέρνεις αντίρρηση. Μπορείς να κρατάς και ξεσκονόπανο με φτερά.
  πηγή:govastileto

Απιστία: Να δώσεις 2η ευκαιρία ή να φύγεις;

Απιστία: Να δώσεις 2η ευκαιρία ή να φύγεις;
Πώς θα το κάνεις να δουλέψει: Αν ο σύντροφός σου δείχνει τύψεις και πιστεύεις πως αξίζει να πολεμήσεις για αυτή τη σχέση, πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί του και να βρείτε τι πήγε στραβά. “Συνήθως οι σχέσεις της μιας βραδιάς συμβαίνουν όταν κάποιος θέλει να έχει μια σεξουαλική ικανοποίηση και να βιώσει κάτι καινούργιο, που υποδεικνύει έναν βαθμό ανίας μέσα στη σχέση”, λέει ο Dr Massimo Stocchi, κλινικός διευθυντής, σύμβουλος και σεξουαλικός ψυχολόγος. “Ένας εξωσυζυγικός δεσμός συνήθως εμφανίζεται όταν κάποιος ψάχνει στον καινούργιο σύντροφο ένα χαρακτηριστικό που δεν του προσφέρει ο μόνιμος σύντροφός του, για παράδειγμα οικειότητα, σεξ ή στοργή”. Η απιστία είναι ένα από τα πιο σκληρά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει μια σχέση γι' αυτό είναι σημαντικό να αναζητήσεις βοήθεια ειδικού για να την διαχειριστείς. “Μίλησε με έναν σύμβουλο, καθώς οι καλοπροαίρετοι φίλοι είναι πιθανό να είναι επικριτικοί και να προσφέρουν πιο κοντόφθαλμες συμβουλές”, συμβουλεύει η Caroline Brealey, ιδρύτρια του γραφείου γνωριμιών Mutual Attraction.

photo: imgfave.com
Πότε να φύγεις: Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν μπορούν να συγχωρήσουν και ορισμένες σχέσεις δεν αξίζουν να παλέψεις γι' αυτές. Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής, και αν ανήκεις σε μία ή και στις δύο αυτές κατηγορίες, είναι ώρα να φύγεις.
  
πηγή:shape.gr 

Αποκαλυπτική έρευνα για το σεξ και την… «πίσω πόρτα»!

Τέλος στο ταμπού της πίσω πόρτας… φαίνεται πως μπαίνει χρόνο με το χρόνο. Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine σχετικά με το πρωκτικό σεξ και τους νέους παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς φαίνεται πως όχι μόνο οι γυναίκες αλλά και οι  άντρες προτιμούν την «πίσω πόρτα».
Σύμφωνα με την έρευνα το 20% των γυναικών ηλικίας 18-20 έχουν δοκιμάσει το πρωκτικό σεξ τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Ποσοστό που διπλασιάζεται στις ηλικίες 20 έως 24 ετών καθώς φτάνει το 40%. Το 20% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν πως το αγόρι τους τις έπεισε να δοκιμάσουν «από πίσω» τουλάχιστον μία φορά μέσα στο τελευταίο εξάμηνο.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ποσοστά των αντρών που δοκίμασαν το πρωκτικό σεξ  καθώς φτάνει το 11% στις ηλικίες 20-24. Πολλοί από αυτούς μάλιστα δηλώνουν τόσο ικανοποιημένοι που το συνιστούν σε όλους τους κολλητούς τους. Σε αντίστοιχη έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 1992 τα ποσοστά ήταν 10 και 20 φορές μικρότερα. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους και τους σεξολόγους η αύξηση των ποσοστών οφείλεται στην αύξηση πρόσβασης σε πορνογραφικό υλικό και της μείωσης των ταμπού στις οικογένειες των νέων.

Oύτε που το φανταζόσουν: Όλα όσα συμβαίνουν στον οργανισμό μας, πίνοντας ένα αναψυκτικό...

Oύτε που το φανταζόσουν: Όλα όσα συμβαίνουν στον οργανισμό μας, πίνοντας ένα αναψυκτικό...

Πολυάριθμες μελέτες αποδεικνύουν την αρνητική επίδραση που έχουν τα αναψυκτικά στον οργανισμό μας. Λίγοι όμως γνωρίζουν ακριβώς το γιατί...

Μόλις ένα κουτάκι αναψυκτικού μας φορτώνει με τη μέγιστη επιτρεπόμενη κατανάλωση ζάχαρης - 10 κουταλιές - και εκτοξεύει το ζάχαρο.
Έτσι, πυροδοτείται η παραγωγή ινσουλίνης που κάνει το συκώτι να μετατρέπει τη ζάχαρη σε λίπος. Σαράντα λεπτά μετά ολοκληρώνεται η απορρόφηση της καφεΐνης κι έτσι κάθε σύστημα του σώματος αντιδρά. Οι κόρες των ματιών διαστέλλονται, η αρτηριακή πίεση ανεβαίνει και το συκώτι απελευθερώνει ακόμη περισσότερα σάκχαρα στο αίμα.
Με τον καιρό, η καθημερινή κατανάλωση αναψυκτικών αρχίζει να επηρεάζει κάθε όργανο του σώματος.
Εγκέφαλος
Η υπερβολική κατανάλωση αναψυκτικών επηρεάζει το νευρικό σύστημα και ιδιαίτερα τα κέντρα απομνημόνευσης στον εγκέφαλο. Η επεξεργασμένη ζάχαρη εμποδίζει την παραγωγή μιας χρήσιμης χημικής ουσίας που ονομάζεται νευροτροφικός παράγοντας (BDNF). Όταν τα επίπεδα του BDNF είναι χαμηλά, καθημερινές λειτουργίες όπως η μάθηση και η απομνημόνευση γίνονται εξαιρετικά δύσκολες.
Καρδιά
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ υποστηρίζουν ότι ακόμη και ένα κουτάκι αναψυκτικό την ημέρα αυξάνει τον κίνδυνο χρόνιας καρδιοπάθειας.
Πνεύμονες
Η αυξημένη κατανάλωση αναψυκτικών συνδέεται επίσης με τον αυξημένο κίνδυνο παθήσεων του αναπνευστικού, όπως το άσθμα και η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια. Όσο μεγαλύτερη είναι η κατανάλωση τόσο μεγαλύτερος είναι και ο κίνδυνος.
Δόντια
Κάθε φορά που πίνουμε μια γουλιά αναψυκτικό, η ζάχαρη δεσμεύεται με τα βακτήρια του στόματος κι έτσι παράγονται επικίνδυνα οξέα. Τα οξέα αυτά διαβρώνουν το σμάλτο κι έτσι συσσωρεύεται πλάκα στα δόντια.
Πηγή: onmed.gr

Tι θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι και ντρέπονται να στο ζητήσουν


Ναι, και οι άντρες ντρέπονται

1. Θέλουν να τους μιλάς βρώμικα
Θα είμαστε ξεκάθαροι. Δεν θέλουν να κάνεις αναμετάδοση του τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά θα εκπλαγες από το τι μπορεί να προκαλέσουν στον σύντροφό σας μερικές κακές λέξεις. Χρησιμοποιήσε τες λοιπόν.
2. Θέλουν να έχεις τον έλεγχο πολλές φορές.
Για τους άντρες δεν υπάρχει τίποτα πιο διεγερτικό από το να βλέπει μια γυναίκα να ξέρει τι θέλει... Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να το δείξεις αυτό στον σύντροφό σου. Δεν εννοούμε να πάρεις χειροπέδες και μαστίγια για να
δείξεις ποιο είναι το αφεντικό, αλλά θα μπορούσες να τον ρίξεις στο κρεβάτι και να του φέρεις τα χέρια πάνω από το κεφάλι του σαν να τον συγκρατείς.
3. Θέλουν να δοκιμάσεις μαζί τους νέες στάσεις
Αν έχεις σκεφτεί κάποια καινούρια στάση, οφείλεις να του το πεις. Εκείνος θα ενθουσιαστεί με την ιδέα του καινούριου και σίγουρα θα θέλει να ικανοποιήσει την ερωτική σου απαίτηση. Δεν έχει σημασία αν η νέα στάση λειτουργήσει, σημασία έχει η προσπάθεια.
4. Τους αρέσει το στοιχείο της έκπληξης
Το να παρουσιάσεις μερικά καινούρια στοιχεία στην ερωτική σας ζωή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Σου δίνουμε λοιπόν μια ιδέα... Εκείνος βλέπει τηλεόραση. Εσύ ξεκίνησε να τον φιλάς και ανέβα πάνω του.Αυτές οι στιγμές που δεν μπορείς να κρατηθείς εκτιμούνται απίστευτα από το αντρικό φύλο.
5. Tους αρέσει να σε κοιτάνε
Η οπτική διέγερση πραγματικά δίνει φτερά στους άντρες! Το να επιλέγεις στάσεις που του δίνουν καλύτερη θέα του σώματός σου είναι για αυτούς απίστευτα διεγερτικό. Αν νιώθεις αρκετά θαρραλέα άσε τον σύντροφό σου να σε κοιτάει τη στιγμή που θα αγγίζεσαι. Αν θες να τον τρελάνεις μην τον αφήσεις να σε φιλήσει ή να σε αγγίξει μέχρι να... ολοκληρώσεις.

Πηγή: queen.gr

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...