Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΣΗΜΟ! Έρχονται 15.000 προσλήψεις! Ποιους αφορά;

ΕΠΙΣΗΜΟ! Έρχονται 15.000 προσλήψεις! Ποιους αφορά;
Η νέα κυβέρνηση δηλώνει πλέον ανοιχτά ότι δεσμεύεται από την προηγούμενη συμφωνία με την τρόικα και έτσι μπορεί να κάνει εφέτος μέχρι 15.000 προσλήψεις σε ό,τι αφορά στο δημόσιο.

Παράλληλα δια στόματος του κ. Κατρούγκαλου υπάρχει και η διαβεβαίωση επιστροφής στο δημόσιο όσων δικαιώθηκαν από δικαστήρια και έτσι ο αριθμός των προσλήψεων που μπορεί να κάνει το Δημόσιο μειώνεται περισσότερο.
Ο υπουργός ωστόσο διευκρίνισε ότι προτεραιότητα θα δοθεί στη στελέχωση προβληματικών υπηρεσιών, ενώ έδωσε και το στίγμα για το που θα γίνουν οι περισσότερες προσλήψεις.
Έτσι για εφέτος οι νέες προσλήψεις που θα είναι από 11,500 ως 13,500 αφού οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν από παλαιούς υπαλλήλους που θα επιστρέψουν στο δημόσιο, θα γίνουν στην Υγεία και την Παιδεία, αλλά και στις οικονομικές και ελεγκτικές υπηρεσίες.
Οι αριθμοί δεν έχουν ακόμη καθοριστεί καθώς πρέπει να υπολογιστούν και οι αποχωρήσεις από τον στρατό και τα σώματα ασφαλείας που πρέπει να αναπληρωθούν και που επίσης προσμετρώνται στις προσλήψεις.
Όπως και να 'χει πάντως και το 2015 η κυβέρνηση λέει πως θα κινηθεί στο θέμα των προσλήψεων σε αυστηρά μνημονιακά πλαίσια.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...