Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

3 πράγματα που κάνεις καθημερινά και καταστρέφουν τη σεξουαλική σου διάθεση!

3 πράγματα που κάνεις καθημερινά και καταστρέφουν τη σεξουαλική σου διάθεση!

Αν ακόμα αναρωτιέσαι γιατί έχεις μειωμένη λίμπιντο, η απάντηση βρίσκεται στις μικρές, καθημερινές σου συνήθειες…

Υπάρχουν διάφορες αιτίες που μπορεί να έχει κάποιος μειωμένη σεξουαλική διάθεση, όμως μερικές από αυτές είναι στο χέρι μας να τις ελέγξουμε και να τις εξαφανίσουμε από τη ζωή μας…
Ποιες είναι οι 3 βασικότερες, καθημερινές συνήθειες που σκοτώνουν τη λίμπιντο; Μάθε παρακάτω και βγάλε τις από τη ζωή σου:
#1 Κακή στάση σώματος:
Άφησε το P/C για λίγο και ασχολήσου με την υγεία σου! Η κακή στάση σώματος, δεν κάνει κακό μόνο στη σπονδυλική σου στήλη αλλά και τη σεξουαλική σου διάθεση.
Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η κακή στάση του σώματος μπορεί να οδηγήσει σε "ρηχή" αναπνοή, η οποία επιδεινώνει τα συναισθήματα του άγχους και μειώνει τα επίπεδα της ενέργειας του οργανισμού, με τελικό αποτέλεσμα να μειώνει και τη λίμπιντό σας. Επίσης η πολύωρη καθιστική στάση αυξάνει την κορτιζόλη (την ορμόνη του στρες) και μειώνει την τεστοστερόνη στους άνδρες.
#2 Κακή στοματική υγιεινή:
Ξεκίνα από σήμερα κι όλας να φροντίζεις λίγο παραπάνω τη στοματική σου υγιεινή! Όχι μόνο για θέμα υγείας και εμφάνισης, αλλά και για να τονώσεις τη σεξουαλικότητα σου.
Έρευνα της Αμερικανικής Ακαδημίας Περιοδοντολογίας έδειξε ότι ασθενείς -ειδικά άνδρες- με περιοδοντική νόσο (ουλίτιδα) είναι πιο πιθανό να έχουν στυτική δυσλειτουργία. Η παρατεταμένη χρόνια φλεγμονή, όπως συμβαίνει σε άνδρες με περιοδοντική νόσο, έχει την ικανότητα να προκαλεί βλάβη στα αγγεία του αίματος, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε ανικανότητα.
#3 Αυξημένο στρες:
Βγάλε το από τη ζωή σου μια και καλή! Το άγχος μπορεί να δημιουργήσει τα πιο σοβαρά προβλήματα υγείας και να καταστρέψει τη σεξουαλική σου ζωή! Όταν είμαστε σε κατάσταση στρες, ο οργανισμός παράγει περισσότερη κορτιζόλη, η οποία μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στο σωματικό βάρος, την αρτηριακή πίεση, τη χοληστερόλη και τον ύπνο. Το στρες μπορεί να είναι μια ψυχολογική αιτία για χαμηλή σεξουαλική ορμή, ειδικά στις γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...