Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

3 μυστικά γυμναστικής για να δεις γρηγορότερα αποτελέσματα στο σώμα σου

Γνώριζες ότι:
1. Οι πολλές επαναλήψεις είναι το μυστικό γράμμωσης
Αν επιθυμείς γραμμωμένο σώμα χωρίς περιττό λίπος, δεν είναι απαραίτητο να σηκώνεις πολλά βάρη, όπως κάνουν οι αρσιβαρίστες φίλοι σου. Μπορείς εύκολα να επιτύχεις το στόχο σου σηκώνοντας λίγα βάρη, αλλά κάνοντας πολλές επαναλήψεις και αυξάνοντας τη διάρκεια της άσκησης.
2. Squats: Γλουτοί και κοιλιακοί, δύο σε ένα
Η ιδανικότερη άσκηση για σφιχτούς, ανορθωμένους γλουτούς είναι τα καθίσματα (squats), ειδικά αν συνδυάζονται με βάρη. Αυτό συμβαίνει γιατί όχι μόνο καίνε το περιττό λίπος στα πόδια και γυμνάζουν τους γλουτιαίους μυς, αλλά εξασκούν παράλληλα τους μυς του κορμού και της κοιλιάς, χαρίζοντας συνολικά λεπτή και γυμνασμένη σιλουέτα.
3. Διαλογισμός για καλύτερη επίδοση στο τρέξιμο
Σύμφωνα με το θιβετιανό μοναχό Sakyong , ο διαλογισμός και το τρέξιμο έχουν πολλά κοινά στοιχεία, όπως ο έλεγχος της αναπνοής, η συγκέντρωση του μυαλού, η πειθαρχία του σώματος. Εάν λοιπόν θέλεις να ξεπεράσεις τα όρια σου, δοκίμασε να διαλογιστείς λίγο πριν την προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...