Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Η βραδινή έξοδος «πριν και... μετά» τα παιδιά!

Η βραδινή έξοδος «πριν και... μετά» τα παιδιά!

Πόσο διαφορετική είναι η βραδινή έξοδος για το ζευγάρι μετά τον ερχομό των παιδιών; Όπως όλες οι μαμάδεςγνωρίζουμε....πολύ....μα πολύ διαφορετική! 

Η προετοιμασία 

Πριν τα παιδιά: Οι προετοιμασίες αρχίζουν τουλάχιστον δυο ώρες πριν την έξοδο. Κάνετε ένα ντους και σκέφτεστε τι θα φορέσετε. Απλώνετε τα ρούχα «σεταρισμένα» στο κρεβάτι, φτιάχνετε τα μαλλιά σας, ενώ πίνετε ένα απεριτίφ και δοκιμάζετε την κατάλληλη απόχρωση μακιγιάζ. Την ίδια στιγμή, οαγαπημένος σας ξυρίζεται και φοράει την αγαπημένη σας κολόνια!
Μετά τα παιδιά: Η προετοιμασία αρχίζει... μέρες πριν, όταν προσπαθείτε να βρείτε στο ημερολόγιο ποιο βράδυ μπορείτε να βγείτε και οι δύο! Και βέβαια το βασικότερο: να βρείτε κάποιον να κρατήσει τα παιδιά. Όταν με το καλό βρίσκετε την ημέρα, αρχίζετε από νωρίς να προετοιμάζετε (τα παιδιά) ότι θα λείψετε και να εξηγείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνουν πριν πέσουν για ύπνο. Περίπου είκοσι λεπτά πριν βγείτε από την πόρτα, αρπάζετε ότι βρείτε μπροστά σας, συνήθως ένα τζην, και πιάνετε τα μαλλιά σας αλογοουρά. Λέτε γεια στα παιδιά (επί είκοσι περίπου λεπτά) και... μισή ώρα μετά (επιτέλους) φεύγετε!

Το δείπνο 
Πριν τα παιδιά: Επιλέγετε ένα εστιατόριο-μπαρ με κεφάτη ατμόσφαιρα. Παραγγέλνετε μερικά φτηνά ορεκτικά και πολλά πολύχρωμα κοκτέιλ σε τεράστια ποτήρια τα οποία μοιράζεστε. Μετά πίνετε πολλά σφηνάκια και στο τέλος καταλήγετε σε καντίνα για...«βρώμικο»!
Μετά τα παιδιά: Επιλέγετε ένα ήσυχο εστιατόριο με μεγάλη λίστα κρασιών. Το οποίο κρασί μόλις το πίνετε αρχίζετε να νυστάζετε! Χασμουριέστε και μέχρι να έρθει το επιδόρπιο έχετε πληρώσει βιαστικά!  

Η συζήτηση
Πριν τα παιδιά: Συζητάτε τα τελευταία κουτσομπολιά που ακούσατε για κάποιον επώνυμο, για κάποιο φίλο σας ή για κάτι που έγινε στη δουλειά. Κυρίως, κουβεντιάζετε πού θα πάτε μετά το φαγητό.
Μετά τα παιδιά: Ορκίζεστε ότι δεν θα αρχίσετε να μιλάτε για τα παιδιά και μετά αρχίζετε να μιλάτε για τα παιδιά. Υπάρχει και μια πιθανότητα να πείτε δυο κουβέντες για τη δουλειά, τις εκλογές ή τι να μαγειρέψετε την επόμενη εβδομάδα.  

Μετά το δείπνο
Πριν τα παιδιά: Πηγαίνετε σε ένα μπαρ με live μουσική ή στη βραδινή προβολή κάποιου κινηματογράφου. Συνεχίζετε για ένα ακόμα ποτό στο μπαράκι που έχουν πάει κάποιοι φίλοι σας. Μετά τα παιδιά: Σκέφτεστε να πάτε να δείτε μια ταινία, αλλά μιας και είναι ακόμα νωρίς προτιμάτε να περάσετε από το εμπορικό κέντρο για να πάρετε δώρο για το παιδικό πάρτι που έχετε να πάτε την επομένη ή από το σούπερ μάρκετ γιατί ξεμείνατε από πάνες.  

Η επιστροφή στο σπίτι 
Πριν τα παιδιά: Καταφτάνετε λίγο (ή πολύ) μετά τα μεσάνυχτα και πηγαίνετε στο μπάνιο για να φορέσετε ένα μικροσκοπικό σετ εσώρουχα. Σας παίρνει ο ύπνος μετά από αρκετή ώρα με τη σκέψη πού να πάτε στην επόμενη έξοδό σας, μετά από δυο μέρες.
Μετά τα παιδιά: Επιστρέφετε κατά τις δέκα. Διώχνετε τη baby sitter σκεπάζετε τα παιδιά και τους δίνετε ένα φιλί. Συζητάτε τι ωραία που περάσατε κι ότι θα πρέπει να το κάνετε πιο συχνά. Μετά, φοράτε τις πιτζάμες σας και πέφτετε για ύπνο με τη σκέψη ότι πρέπει πάλι να σηκωθείτε νωρίς.

Από τη blogger Lisa Witherspoon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...