Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

8 Συμβουλές για να γίνετε η νύφη που ονειρεύεται κάθε πεθερά!

mother-in-law
Οι σχέσεις νύφης και πεθεράς περνάνε από διάφορες φάσεις.
Υπάρχουν όμως κάποιες μικρές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε αυτή την σχέση και να γίνετε η νύφη που όλες οι πεθερές θα ήθελαν να έχουν.
Έτοιμες;
Μην της λέτε πως είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε στιγμή ενώ δεν το εννοείτε.Δεν γίνεται να της λέτε να έρθει στο σπίτι σας οποιαδήποτε στιγμή ενώ πάντα σας πετυχαίνει σε δουλειά. Δεν έχει συνειδητοποιήσει πως πρέπει να κλείσει ραντεβού για να δει τα εγγόνια της  και τον γιο της χωρίς να τηλεφωνήσει αφού ποτέ δεν απαντάτε στο τηλέφωνο.
Αυτό μας οδηγεί στην επόμενη συμβουλή…
Σηκώστε το τηλέφωνο επιτέλους! Δεν είναι από τηλεφωνική εταιρία που σας τηλεφωνεί για να  αλλάξετε συμβόλαιο. Σηκώστε το τηλέφωνο και πείτε ότι έχετε δουλειά και θα την πάρετε μετά. Δεν θα παρεξηγηθεί.
Όσο και να αγαπάει τα εγγόνια της δεν είναι παιδότοπος διαρκείας. Αν θέλετε να της αφήνετε τα παιδιά ρωτήστε την πρώτα γιατί  όσο περίεργο και αν ακούγεται έχει και αυτή την ζωή της.
Αν θέλετε να της πείτε κάτι απλά πείτε το. Μην βάζετε συνεχώς τον γιο της στην μέση και προσπαθείτε να πείτε αυτό που θέλετε με μέσο τον άντρα σας. Πείτε αυτό που θέλετε με ευγενικό τρόπο φυσικά.
Μην της αγοράζετε πράγματα ή δώρα που δεν της ταιριάζουν. Το ξέρετε το γούστο της και πάνω κάτω ξέρετε τι της αρέσει. Μην προσπαθείτε λοιπόν να κάνετε την διαφορά γιατί αυτό που της πήρατε απλά θα πάει χαμένο.
Είναι τα λεφτά της και αφήστε την να τα ξοδέψει. Αν θέλει να πάρει στα εγγόνια της ένα δώρο θα το κάνει για αυτό μην της λέτε να μην ξοδεύεται γιατί γιαγιά είναι και θέλει να κάνει κάτι καλό για τα εγγόνια της.
Πάντα θα είναι η μαμά του. Ότι και να κάνετε όσο και να προσπαθείτε να μπείτε ανάμεσα σε αυτή την σχέση πάντα θα είναι   το παιδί της και αυτή η μαμά του. Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά σας θα καταλάβετε  πως νιώθει.
Παρά το όσα πιστεύετε δεν προσπαθεί συνεχώς να σας κρίνει και να σας ελέγξει. Εντάξει σίγουρα σας κατακρίνει, λίγο όμως. Όπως και να έχει απλά δεν μπορεί να μην το κάνει. Θέλει να πει την γνώμη της όσο λάθος και να είναι όχι για να σας την επιβάλλει αλλά για να σας βοηθήσει με τον τρόπο της.
Λάβετε υπόψη σας τα παραπάνω και θα γίνετε η νύφη των ονείρων της…
babyradio.gr- Κατερίνα Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...