Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Τα μυαλά που κουβαλάς": Ένα εξαιρετικό animation της Disney για μικρά και μεγάλα παιδιά

Η χαρά, η λύπη, ο θυμός, οι ονειροπολήσεις και κάθε πιθανό συναίσθημα μικρών και μεγάλων που σπάνια εξομολογείται κανείς είναι το θέμα του εξαιρετικού νέου animation της Disney Pixar-, το οποίο θα βγει στους κινηματογράφους το ερχόμενο Φθινόπωρο. Μέχρι τότε απολαύστε το υπέροχο τρέιλερ της ταινίας.
Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η 11χρονη Ράιλι, της οποίας τα προβλήματα ξεκινούν όταν αναγκάζεται να μετακομίσει με την οικογένειά της, και στην προσπάθειά της να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή έρχεται αντιμέτωπη με κάθε πιθανό δυνατό συναίσθημα.
Δείτε το τρέιλερ:
Δεδομένου ότι ο έλεγχος των συναισθημάτων και η έκφρασή τους με θετικούς τρόπους είναι από τα ζητήματα που απασχολούν όλους τους γονείς, οι οποίοι προσπαθούν να προσεγγίσουν συναισθηματικά τα παιδιά τους, η ταινία έχει πολλά σημαντικά μαθήματα να δώσει σε όλους.
- Δείτε περισσότερα στο: http://www.mama365.gr/22326/ta-myala-poy-koyvalas-ena-exairetiko-animation.html#sthash.CsSsG9Ma.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...