Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Τι σημαίνει όταν τρως τα νύχια σου

Τι σημαίνει όταν τρως τα νύχια σου

Τι σημαίνει όταν τρως τα νύχια σου

Μία τόσο κακή συνήθεια μπορεί να δείχνει ότι είσαι τελειομανής τελικά.

Φυσικά, άμα δαγκώνεις τα νύχια σου δεν θα σε απασχολεί και πολύ πόσο περιποιημένο δείχνει το μανικιούρ σου - αυτό βέβαια, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν σε ενδιαφέρει η τελειότητα γενικότερα. Για την ακρίβεια, έρευνα του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ υπαινίσσεται ακριβώς το αντίθετο: ότι είσαι τελειομανής.
Σύμφωνα με πειράματα που διεξήχθησαν στα πλαίσια της έρευνας, όσοι συνηθίζουν να δαγκώνουν τα νύχια τους, το κάνουν εντονότερα είτε όταν βαριούνται, είτε όταν βρίσκονται υπό πίεση: «Πιστεύουμε πως τα άτομα με τέτοιου είδους επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές είναι τελειομανείς, με την έννοια του ότι αδυνατούν να χαλαρώσουν και να φέρουν εις πέρας ένα project σε φυσιολογικούς ρυθμούς»,υπογραμμίζει ο εισηγητής της έρευναςKieron O'Connor. 

«Για αυτό και είναι επιρρεπείς στην απογοήτευση, την ανυπομονησία και τη δυσαρέσκεια, κυρίως όταν δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...