Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΥΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ..

Το να βγάζουμε το μακιγιάζ πριν πάμε για ύπνο είναι δοκιμασμένος και σημαντικός κανόνας που επισημαίνει κάθε επαγγελματίας ομορφιάς. 
Τι συμβαίνει όμως αν σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε καθαριστικά προσώπου για έναν μήνα; Μία συντάκτρια του FEMAIL το δοκίμασε και παρουσιάζει τα αποτελέσματα.
Παρότι η Lady Gaga και η Αλέξα Τσανγκ έχουν ομολογήσει ότι κοιμούνται με το μακιγιάζ τους, η Ερικα Τεμπέστα ήταν έκπληκτη που δεν παρουσίαζαν σημάδια. Ετσι αποφάσισε να πειραματιστεί, αλλάζοντας τη ρουτίνα καθαρισμού της επιδερμίδας της.
Λίγες μέρες μετά τα 30ά γενέθλιά της, η Τεμπέστα ορκίστηκε να κάνει ένα μήνα χωρίς να πλύνει το πρόσωπό της. Οπως είπε η ίδια, «οι άνθρωποι των σπηλαίων δεν χρησιμοποιούσαν καθαρισμούς, τονωτικά ή ξεβαφτικά». Βέβαια, δεν φορούσαν και μακιγιάζ, κάτι το οποίο επέλεξε να αγνοήσει.
Για τις επόμενες 31 ημέρες άφησε στην άκρη όλα τα καθαριστικά και τα προϊόντα περιποίησης και καθάριζε το πρόσωπό της με μία πετσέτα βρεγμένη με ζεστό νερό.
Στο τέλος του πειράματος παρατήρησε ότι το πρόσωπό της ήταν πιο φρέσκο και καθαρό απ' ό,τι όταν χρησιμοποιούσε όλα αυτά τα προϊόντα περιποίησης. Οπως επισημαίνει η ίδια: «Πέρασα τη δεκαετία των 20 ξοδεύοντας αμέτρητα χρήματα σε προϊόντα που τελικά μόνο επιβάρυναν το δέρμα μου. Πλέον θα χρησιμοποιώ μόνο μία κρέμα ημέρας και μία για τις σακούλες στα μάτια, που είναι προφανές ότι τη χρειάζομαι».
Εβδομάδα 1
Εβδομάδα 2
Εβδομάδα 3
Εβδομάδα 4
- See more at: http://ingossip.gr/?q=post/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AD-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF-%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%80%CE%AF-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82#sthash.M0ej9OTg.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...