Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

10 homemade θρεπτικές μάσκες προσώπου που θα αγαπήσετε

10 homemade θρεπτικές μάσκες προσώπου που θα αγαπήσετε

Η επιδερμίδα του προσώπου έχει ανάγκη για ενυδάτωση και θρέψη ώστε να είναι υγιής και να διατηρεί την ελαστικότητα της.
Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που θα έχετε διαπιστώσει δυσάρεστες αλλαγές στο πρόσωπο σας ανάλογα με τον καιρό,την ψυχική σας διάθεση αλλά και τη διατροφή σας. Γι” αυτό και δεν πρέπει να παραλείπετε να του χαρίζετε έστω μία φορά την εβδομάδα την τόνωση που χρειάζεται. Δείτε 10 φυσικές μάσκες ομορφιάς από αγνά συστατικά για να δοκιμάσετε στο σπίτι.
thehomeissue_maska01
Cocoa mask για ελαστικότητα: Ανακατέψτε ελαιόλαδο με αμυγδαλέλαιο και προσθέστε μία κουταλιά της σούπας κακάο μαζί με 1 κ.σ. στημένο λεμόνι συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα. Απλώστε στο πρόσωπο και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό 20′ μετά την εφαρμογή.
Καταπραϋντική μάσκα με αγγούρι: Κόψτε σε λεπτές φέτες ένα αγγούρι και απλώστε τες σε όλο σας το πρόσωπο και στα μάτια. Η δροσερή αίσθηση θα καταπραΰνει την επιδερμίδα, ενώ η μεγάλη του περιεκτικότητα σε νερό θα την ενυδατώσει. Αφήστε τις φέτες για 20′ και ξεπλύνετε το πρόσωπο σας με κρύο νερό.
thehomeissue_maska02
Μάσκα για μείωση των λεπτών γραμμών και για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων: Ανακατέψτε με τη βοήθεια ενός μίξερ 3κ.σ πλήρες γάλα με ένα φρεσκοστημένο λεμόνι και τοποθετήστε το μείγμα για 4 ώρες στο ψυγείο. Στη συνέχεια εφαρμόστε σε πρόσωπο και λαιμό και αφήστε το 15′ να δράσει. Ξεβγάλετε καλά με κρύο νερό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr, το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...