Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΟΛΑ 200!ΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΠΟΥ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

2[

Με εχει βγαλει πολλες φορες απο τη δυσκολη θεση και ηρθε η ωρα να σας το παρουσιασω,ιδανικο για Γιορτες,μετα την νηστεια της σαρακοστης βεβαια,για το σχολειο,για μια Κυριακη!
Τι χρειαζόμαστε:
  • 200 γρ. αλεύρι φαρίνα
  • 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 4 αυγά
  • Αλάτι, πιπέρι (κατά προτίμηση)
Πώς το κάνουμε:
  1. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να “αφρατέψει” και μετά προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
  2. Χαμηλώνουμε την ένταση και συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι, το τυρί, το ζαμπόν και το γιαούρτι. Τέλος προσθέτουμε αλατάκι, πιπεράκι.
  3. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τη φόρμα του κεικ μας και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 40 περίπου λεπτά μέχρι να έχει ροδοκοκκινίσει καλά.
Μπορειτε να τα κανετε και σαν σαν αλμυρά cupcakes τα εκανα και βγήκαν τέλεια!!!!Θέλουν γύρω στο μισάωρο ψήσιμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...