Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Λυπούμαστε αλλά σε θέλει μόνο για σεξ… Τα 7 αλάνθαστα σημάδια!

Σου αρέσει πραγματικά… Μετά από καιρό γνώρισες κάποιον που ονειρεύτηκες μαζί του σχέση, αγκαλιές και φιλιά. Το ένστικτό σου, όμως, σου λέει πως αυτό το αγόρι δεν σκέφτεται έτσι για σένα παρά ονειρεύεται (μόνο) το σεξ σου. Σε περίπτωση που το ένστικτό σου δεν σου αρκεί για να πειστέςι τότε αυτά είναι τα 7 σημάδια για να αναγνωρίσεις τα πραγματικά κίνητρά του.
1. Οι εραστές της εβδομάδας (μόνο)
«Πώς μπορείς να μην με αγαπάς τα Σάββατα;» σιγοτραγουδάς και αυτή είναι η μόνιμη απορία σου καθώς βλέπεστε μόνο τις καθημερινές. Τα βράδια του σαββατοκύριακου τα θέλει για τις εξόδους με τα παιδιά, όταν και θα γνωρίσει νέες κατακτήσεις. Οι άντρες προτιμούν τα βράδια της εβδομάδας για τις ήδη υπάρχουσες ερωτικές παρτενέρ και τα Σάββατα για τις νέες! Τόσο ωμό και αληθινό!
2. Άτακτη επικοινωνία
Αγαπημένη μας αναγνώστρια, άκου πως έχουν τα πράγμα. Ένας άντρας που έχει πραγματικό ενδιαφέρον για μια κοπέλα (όπου πραγματικό εννοούμε όχι μόνο σεξουαλικό) επικοινωνεί μαζί σου τακτικά. Αντιθέτως ένας άντρας που έχει στο μυαλό του το σεξ τηλεφωνεί ή στέλνει μηνύματα μόνο όταν έχει σεξουαλικό κίνητρο και αποσκοπεί να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες του.
3. Τελειώσατε!
Ήρθε σπίτι σου περάσατε αρκετή ώρα για τα προκαταρκτικά, το σεξ, ίσως και για έναν βιαστικό υπνάκο. Εκτός και αν υπάρχει χρόνος και διάθεση για δεύτερο γύρο έναν άντρας που σε θέλει για σεξ θα εξαφανιστεί μετά την επαφή σας πιο γρήγορα και από τον Χουντίνι!
4. Μόνο τις μικρές ώρες.
Αν αυτός που σε ενδιαφέρει επικοινωνεί μαζί σου αποκλειστικά και μόνο μετά τα μεσάνυχτα οι προθέσεις του είναι ξεκάθαρες. Αν μάλιστα ακούγεται γλυκός και τρυφερός στο τηλέφωνο είναι για να μην μπορέσεις να του αρνηθείς τη συνάντηση ακόμα και αν σε ξύπνησε.
5. Αναπάντητα μηνύματα
Όσο τρυφερός και αν είναι στις συναντήσεις σας όταν φεύγει και του στέλνεις μήνυμα είναι τόσο άνετος που μπορεί να μην στο απαντήσει και ποτέ. Θα απαντήσει, όμως, στο δευτερόλεπτο αν το μήνυμα σου έχει σεξουαλική πρόσκληση ή υπόσχεση.
6. Μιλάτε την ίδια γλώσσα.
Και η γλώσσα αυτή είναι η γλώσσα του σεξ. Αν από την αρχή έθεσες τον εαυτό σου σαν μια κοπέλα, που είναι διαθέσιμη να καλύπτει τις σεξουαλικές του ανάγκες, τότε και εκείνος θα σου φερθεί με τον ίδιο τρόπο. Αν δεν ξέρεις τα βασικά για εκείνον όπως για παράδειγμα από πού είναι, με τι ασχολείται, ποιο φαγητό του αρέσει ή που συχνάζει τότε δεν μοιράζεστε καμία επικοινωνία και κανένα συναισθηματικό δέσιμο. Είσαι για εκείνον η κοπέλα που του αρέσει… σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο.
7. Στο είπε ξεκάθαρα.
Σου είπε πως δεν έχει χρόνο, δεν έχει διάθεση για σχέση και θέλει μόνο να περάσετε καλά. Εξαρτάται από σένα αν άκουσες αυτό που σου είπε και αν ξεκαθάρισες μέσα σου πως δεν μπορείς να του αλλάξεις γνώμη όσες φορές και αν τον συναντήσεις. Ήταν ξεκάθαρος (παράσημο δεν θα του δώσουμε) και καλύτερα για όλους να βάλεις εσύ τους όρους σου από την αρχή.
queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...