Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Πώς να αναθερμάνετε την σεξουαλική σας ζωή μετά το μωρό.

bigstock-mother-father-and-baby-feet-un-53411647
Το σεξ μετά από ένα μωρό μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που μπορεί να σκέφτονται πολλοί νέοι γονείς.
Λογικό το βρίσκω  αφού μετά από μια κουραστική μέρα με πάνες, άλλαγμα, μπάνιο και κλάματα το μόνο που σκέφτεστε είναι το κρεβάτι σας αλλά για ύπνο και τίποτα άλλο.Αλλά η υγιής σεξουαλική ζωή είναι σημαντική για την σεξουαλική σας ζωή και υπάρχουν πολλοί τρόποι για την φέρετε πίσω.
Για αρχή πρέπει η γυναίκα να αποδεχθεί την αλλαγή που συμβαίνει στο σώμα της γιατί όσο δεν το συνειδητοποιεί πως θα πάρει αρκετό χρονικό διάστημα να επανέλθει στην αρχική του μορφή τόσο θα απομακρύνεται από το σεξ. Ακόμη τους άνδρες δεν τους ενδιαφέρουν  τα παραπάνω κιλά ούτε η κυτταρίτιδα απλά καλό θα ήταν να το κάνετε γνωστό και στην γυναίκα σας. Δείξτε της πως είναι ακόμη ποθητή και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.
Ακόμη δεν είναι κακό να μιλήσετε με τον σύντροφό σας. Με το να μην συζητάτε δεν διορθώνετε τα πράγματα αλλά τόσο πιο πολύ απομακρύνεστε ο ένας από τον άλλο.Η επικοινωνία είναι το παν σε μια σχέση.Μην περιμένετε να πάτε για ύπνο για να βρεθείτε προσπαθήστε μια οποιαδήποτε άλλη στιγμή που δε θα είστε πολύ κουρασμένοι.
Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Δεν χρειάζεται να ετοιμάσετε ολόκληρη υπερπαραγωγή απλά να βάλετε λίγη μουσική και να χαμηλώσετε τα φώτα για να νιώθετε πιο άνετα. 
Τέλος κανονίστε ένα ραντεβού οι δυο σας. Αν μπορείτε να αφήσετε το μωρό σας κάπου έστω για λίγες ώρες  προγραμματίστε μια ώρα που είστε πιο χαλαροί  για να είστε οι δυο σας για να νιώθετε πιο άνετα χωρίς το μωρό.
babyradio.gr- Κατερίνα Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...