Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Δέκα ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ σημάδια ότι σε θέλει σαν τρελός!

Πολλοί τρομοκρατούνται όταν ερωτεύονται και προσπαθούν να αρνηθούν την αλήθεια ότι είναι ερωτευμένοι ακόμα και όταν όλα τα σημάδια είναι εκεί.
Ακόμα και αν δεν έχετε πει την ολοένα και επίφοβη λέξη σ' αγαπώ στο πρόσωπο που αγαπάτε, ακόμα κι αν δεν είστε «επίσημα» μαζί και ακόμα κι αν δεν έχετε καμία πρόθεση να είστε ερωτευμένος, θα μπορούσατε να είστε.
Η αγάπη μπορεί να παρουσιάσει τον εαυτό της με μυστηριώδεις και γελοίους τρόπους. Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κάνετε ή πράγματα που μπορεί να σας συμβαίνουν που σας κάνουν να σκεφτείτε, «Χμμ παράξενο». Μαντέψτε... Αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι είστε ερωτευμένοι.
1. Αυτός/αυτή σας κάνει έξω φρενών κι όμως ακόμα τον/την ανέχεστε
Αυτό το άτομο μπορεί να μην έχει ακόμη συνειδητοποιήσει ότι έχετε πάντα δίκιο, κάθε φορά που αυτός ή αυτή κάνει κάτι ηλίθιο, απλά θέλετε να χτυπήσετε το μεγάλο, χαζό κεφάλι του. Αυτό το πρόσωπο σας κάνει να θέλετε να ουρλιάξετε, και θα πάντα μιλάτε με αυτό το πάθος στη φωνή σας. Δεν έχει σημασία πόσο εκνευριστικό γίνεται αυτό το πρόσωπο, δεν σταματάς ποτέ να θέλεις να είσαι με αυτόν ή αυτήν. Έχεις αρχίσει να συνειδητοποιείς το αντίθετο της αγάπης δεν είναι το μίσος, αλλά μάλλον, είναι η αδιαφορία. Μίσος και η αγάπη είναι πολύ παρόμοια. Όταν λέτε: «Αχ, σε μισώ τόσο πολύ," δεν το εννοείτε στην πραγματικότητα.
2. Δεν έχει σημασία τι λέτε
Θα μπορούσατε να μιλάτε για άσχετα πράγματα όπως για ένα σκύλο, και θα εξακολουθείτε να θυμάστε πάντα αυτή τη συζήτηση, διότι οι δύο σας με κάποιο τρόπο κάνατε την συζήτηση καθηλωτική και να αξίζει τον κόπο. Αυτό το πρόσωπο λέει μία λέξη που δεν είναι καν μία πραγματική λέξη, και ξαφνικά, αυτό είναι η νέα σας αγαπημένη λέξη, απλά και μόνο επειδή αυτός ή αυτή την είπε. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως μία ψιλοκουβέντα με τους δύο σας. Ακόμα και για τον καιρό να μιλάτε σημαίνει κάτι.
Δεν υπάρχει μια σκέψη στο μυαλό σας που αυτό το πρόσωπο δεν έχει ήδη ακούσει. Τι πραγματικά λέτε δεν πειράζει καθόλου, λέτε απλά λόγια, γιατί είστε μαζί, απολαμβάνοντας την παρέα του άλλου. Το να μιλάτε οι δυο σας, είναι πάντα εκπληκτικό, δεν έχει σημασία γιατί μιλάτε. Ακόμα κι αν είναι μία τηλεφωνική συνομιλία και είστε και οι δύο μισοκοιμισμένοι, είναι ακόμα το καλύτερο πράγμα.
3. Θα κάνετε τη ζωή σας πιο δύσκολη για αυτόν/αυτήν
Δεν είναι πάντα εύκολο να είστε με κάποιον. Μερικές φορές, υπάρχει η απόσταση που εμπλέκεται ή και οι δύο είστε πολύ απασχολημένοι ή ολόκληρο το σύμπαν μοιάζει να συνωμοτεί για να σας κρατήσει χώρια. Μερικές φορές, χρειάζεται σχεδιασμός, προγραμματισμός για να λειτουργήσει με το πρόσωπο που θέλετε, όμως είστε πάντα πρόθυμοι να το κάνετε. Ακόμα κι αν σημαίνει ότι η ζωή σας θα είναι 10 φορές πιο δύσκολη για εκείνη την μέρα, εβδομάδα ή μήνα, αξίζει τον κόπο μόνο και μόνο για να τον/ την δείτε.
Όλα φαίνονται παράλογα, και όμως, ποτέ δεν έχετε αμφισβήτηση. Θα κάνετε τα πάντα για να δείτε αυτό το πρόσωπο.
4. Είστε πρόθυμοι να κάνετε θελήματα γι' αυτόν/ αυτήν
Τις περισσότερες φορές, δεν θέλετε να κάνετε τα θελήματα μόνος. Συνήθως βαριόμαστε να πάμε να ψωνίσουμε για τα πράγμα του σπιτιού. Αλλά όταν σας το ζητάει αυτό το πρόσωπο ποτέ δε λέτε όχι. Δεν έχει σημασία γιατί, αυτά τα ανόητα θελήματα είναι πάντα πιο εύκολα με αυτό το πρόσωπο.
5. Ακόμα και μόλις δύο λεπτά αξίζει τον κόπο
Το άτομο που σας ενδιαφέρει , σας καλεί ένα βράδυ και σας λέει αυτός ή αυτή δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά ήθελε να πει ένα γεια. Αυτά τα 30 δευτερόλεπτα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους από οτιδήποτε άλλο όλη την ημέρα. Δεν είναι για τις αμέτρητες συνεχείς ώρες που περνάτε μαζί, για σας κάθε απλό λεπτό αξίζει πάντα.
6. Αυτός/ αυτή θα σας κάνει να θέλετε να φωνάξετε πολύ
Για κάποιο λόγο, είναι δύσκολο να είστε ήσυχοι γύρω από αυτό το πρόσωπο. Ακόμα και τα γέλια σας θα είναι πιο δυνατά όταν είστε μαζί. Όταν έχετε μία διαφωνία φωνάζετε, γιατί θεωρείτε τόσο σημαντικό, και θέλετε να περάσετε την δική σας άποψη. Για να φωνάζετε για κάτι, πάντα σας κάνει να αισθάνεστε πιο έντονη, και αυτό αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα που έχετε για αυτό το άτομο. Έτσι φωνάζετε πολύ, μερικές φορές από θυμό, τις περισσότερες φορές από χαρά.
7. Ο χρόνος που ξοδεύετε για αυτόν/αυτήν δεν πάει χαμένος
Υπάρχουν ημέρες όταν οι δυο σας δεν χρειάζεται καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Έχετε κάνει σεξ τρεις φορές σε ένα πρωί μόνο και μόνο επειδή κανένας δεν αισθάνεται να κάνει οτιδήποτε άλλο. Όταν οι άνθρωποι σας ρωτήσουν τι κάνατε κατά τη διάρκεια της ημέρας που ήσασταν με αυτό το πρόσωπο, λέτε "τίποτα", αλλά αισθάνεστε σαν να ήταν η πιο παραγωγική μέρα ολόκληρη της ζωή σας. Τώρα, αυτό είναι κάτι.
8. Έχετε πολλές ερωτήσεις γι' αυτόν/αυτήν
Λοιπόν, έχετε πολλές ερωτήσεις σε γενικές γραμμές. Κάθε φορά που έχετε κάποια ερώτηση, κατευθύνεστε πάντα σε αυτό το πρόσωπο, που πιθανόν δεν γνωρίζει την απάντηση. Ακόμα, θα θέλατε πάντα να ρωτήσετε αυτό το άτομο από κάποιον φίλο σας που γνωρίζει την απάντηση.
Θα μπορούσατε να τον ή την εκνευρίσετε, αλλά αρχίζει επίσης ωραίες συζητήσεις, και κρυφά, αυτόν ή αυτήν δεν θα την/τον πειράζει καθόλου.
9. Τα πάντα σας κάνουν να τον/την σκεφτείτε
Ότι συμβαίνει στη ζωή σας γίνεται κάπως για αυτό το άτομο. Αισθάνεστε την ανάγκη να μοιραστείτε την κάθε εμπειρία με αυτό το πρόσωπο. Κάθε τραγούδι που παίζει είναι για αυτό το άτομο. Ολόκληρη η ζωή σας γίνεται μία γιγαντιαία υπενθύμιση γι' αυτό το πρόσωπο.
10. Αυτός/ αυτή σας τρομάζει
Η αγάπη είναι τρομακτική, ακόμα και αν προσποιήστε ότι δεν γνωρίζετε ακόμη ότι τον / την αγαπάτε, όμως αισθάνεστε που οδηγεί. Ακόμα και όταν ξεκινάτε να έρχεστε πιο κοντά σε κάποιον, όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να πληγωθούμε.
Όταν κοιτάτε αυτό το άτομο, ξέρετε ότι θα μπορούσε να σας πληγώσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο που έχετε συναντήσει πριν στη ζωή σας. Έχετε την επιθυμία να τον /την κρατήσετε μακριά, επειδή όταν είστε με αυτό το πρόσωπο σας κάνει ευάλωτους, και αυτό είναι τρομακτικό. Θα τρομάξεις όταν αυτός/ αυτή γίνει συναισθηματικός και δείξει τα συναισθήματά του, γιατί τότε δεν θα κρύβεται πια. Αυτό το άτομο που σας τρομάζει, και αυτό είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα που φοβηθήκατε ποτέ.
Αν το σκεφτείτε, αν ο φόβος ξαφνικά έφευγε, θα σας έλειπε. Αυτό το άτομο που αγαπάει να σας τρομάζει, όμως βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι κι εσείς το θέλετε.
Πηγή: savoirville.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...