Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Δείτε γιατί πρέπει να κάνετε κάθε μέρα σεξ με το σύζυγό σας !

kathimerino-sex-3Οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι επιρρεπείς στη ρουτίνα. Όσα κάποτε σας ενθουσίαζαν, με το πέρασμα του χρόνου θεωρούνται δεδομένα. Για τα νεαρά ζευγάρια το καθημερινό σεξ είναι αυτονόητο. Με τον ερχομό των παιδιών όμως, μαζί με την καθημερινότητα αλλάζουν και οι προτεραιότητες, κι έτσι το σεξ κατρακυλά στο τέλος της λίστας αυτών «που πρέπει να κάνω σήμερα». Η έντονη ερωτική ζωή είναι βασικό συστατικό της συνταγής του επιτυχημένου γάμου. Υπάρχουν 5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να (προσπαθείτε να) κάνετε σεξ καθημερινά. Ακούγεται άθλος, γι’ αυτό σας θυμίζουμε το κάπως  τραχύ ρητό: τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Θα τονωθεί η (καταπονημένη) θηλυκότητά σας

Κακά τα ψέματα. Τα παιδιά, είναι γροθιά στο πρόσωπο της θηλυκότητας. Η διαρκής προσπάθεια να καλύψετε τις ανάγκες τους υπερνικά σχεδόν κάθε δική σας και έτσι, η ενασχόληση με τον εαυτό σας, περνάει σε δεύτερη –τουλάχιστον- μοίρα. Η πιο τρανή επιβεβαίωση της θηλυκότητας είναι η ερωτική επαφή με το σύντροφό σας. Βρείτε διάθεση, για να (ξανά)βρείτε τη θηλυκότητά σας.
kathimerino-sex-2

Θα γίνετε κι οι δύο πιο ευδιάθετοι

Εδώ και χρόνια οι σχετικές έρευνες συγκλίνουν στο ότι η έντονη σεξουαλική ζωή συνδέεται με την ευτυχία. Αλλά, σας παροτρύνουμε να ξεχάσετε τις μελέτες και να εξετάσετε το ζήτημα εμπειρικά. Αναλογιστείτε: μετά από μια σεξουαλική πράξη που έχει στεφθεί με επιτυχία, δε νιώθετε πιο κεφάτοι και ευδιάθετοι; Αν όλα πήγαν πραγματικά καλά, η απάντηση είναι θετική. Γι’ αυτό, καταπνίξτε την κούρασή σας και ενδώστε στις πιέσεις του -ή πιέστε τον μέχρι να ενδώσει. Θυμηθείτε πώς αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Θα ενισχύσετε τους μεταξύ σας δεσμούς

Μια οικογένεια πρέπει να είναι δεμένη, αγαπημένη και να περνάει χρόνο μαζί. Την ίδια στιγμή, είναι πολύ σημαντικό για το ζευγάρι –και κατ’ επέκταση, για όλη την οικογένεια- να έχει το δικό του χώρο και χρόνο. Το σεξ θα σας θυμίσει όλους τους λόγους για τους οποίους παντρευτήκατε – μετά από κάθε ερωτική πράξη η τρυφερότητα πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα και το πάθος δίνει τη θέση του στις αγκαλιές.

Είναι αγχολυτικό

kathimerino-sex-1
Όταν έρχεστε σε οργασμό, απελευθερώνεται στον οργανισμό σας ωκυτοκίνη, μια ορμόνη με χαλαρωτικές ιδιότητες που καταπραΰνει το άγχος. Αλλά ας μην περιπλέκουμε τα πράγματα: η σεξουαλική επαφή ανακουφίζει το στρες ανεξάρτητα από βιοχημικές λειτουργίες. Κατά τη διάρκεια του σεξ το μυαλό αδειάζει από όσα το απασχολούν, αφού επικεντρώνεται στις συνεχείς ριπές απόλαυσης που το πυροβολούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...