Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Γι’αυτό πεινάτε όλη την ώρα!

Γι’αυτό πεινάτε όλη την ώρα!


Η όρεξή σου είναι τόσο πολύπλοκη όσο είσαι και εσύ. 
Τη μια μέρα λες, “Δεν πεινάω. Θα φάω ένα σαντουιτσάκι με λίγο τυρί και αγγούρι” και την άλλη μέρα λες, “Σήμερα θα τα φάω όλα. Δύο τοστ με γαλοπούλα και τυρί, 2 αυγά μάτια, ένα αβοκάντο ολόκληρο και δυο μπριζολίτσες για αρχή”.
Πού οφείλονται όμως αυτές οι αλλαγές στην όρεξή σου. Δες τι πρέπει να προσέξεις…
Διάθεση: Όταν είσαι στεναχωρημένη, μόνη, θυμωμένη, βαριεστημένη, αγχωμένη ή χαρούμενη έχεις την τάση να τρως ό,τι βρίσκεται μπροστά σου ή το αντίθετο αναλόγως με το πώς θα σου “κάτσει”.
Άσκηση: Πολλές φορές λες πως εφόσον γυμνάστηκες σου αξίζει να φας μια σακούλα πατατάκια. Η αλήθεια δεν είναι, όμως, αυτή. Άφησε τα πατατάκια στην άκρη και φάε κάτι πιο υγιεινό αν θέλεις σούπερ κορμί μέχρι το καλοκαίρι. 
Καιρός: Όταν ο καιρός δεν είναι καλός νομίζεις πως μπορείς να κρύψεις τα πάντα κάτω από ένα oversized παλτό. Τι γίνεται, όμως, όταν αρχίσει να καλοκαιριάζει; Δες θέλεις να είσαι έτοιμη να φορέσεις μπικίνι ανά πάσα ώρα και στιγμή;  
Eπομένως, τι πρέπει να κάνεις για να μην φας όταν συμβαίνει ένα από τα παραπάνω; Πιες ένα ποτήρι νερό κάθε φορά που νιώθεις ότι πεινάς. Μπορεί στην πραγματικότητα να διψάς. Επίσης μπορείς να βρεις κάποια άλλη δριαστηριότητα που θα σου αποσπάσει την προσοχή και θα ξεχάσεις την πείνα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...