Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Οι σωστές κρέμες για τα 20, τα 30, τα 40 και τα 50 Αυτή είναι η αντιγήρανση που ταιριάζει στη δική σας ηλικία.

20
Στα 20 πρέπει να ξεκινήσετε την προετοιμασία της σωστής φροντίδας της επιδερμίδας καθώς αποτελεί το στάδιο της επένδυσης για τα 40. Με τη σωστή ενυδάτωση διαφυλάσσουμε την ελαστικότητα, τη λάμψη και την πυκνότητα του δέρματος. Μια κρέμα με ενυδατικά στοιχεία αναπληρώνει την πολύτιμη υγρασία και κλειδώνει τη φυσική ασπίδα ενυδάτωσης.


30
Στα 30 τα πρώτα σημάδια αλλαγής του δέρματος είναι εμφανή. Η μείωση του κολαγόνου, της ελαστίνης όπως και του κυτταρικού μεταβολισμού πρέπει να προληφθεί ενεργά γιατί σε αυτή την ηλικία, οι πρώτες γραμμές και οι πρώτες ρυτίδες είναι πλέον παρούσες. Με την κατάλληλη ισχυρή κρέμα, πλούσια σε θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά ενυδατώνουμε την επιδερμίδα χαρίζοντας της ένα πρώιμο πέπλο αντιγήρανσης. Η κρέμα μας στοχεύει στα πρώτα σημάδια γήρανσης, γεμίζει και λειαίνει τις πρώτες γραμμές, αποκαθιστώντας τη λάμψη και τη μεταξένια υφή της επιδερμίδας, διατηρώντας τη νεανική μας εμφάνιση.


40
Στα 40 η επιδερμίδα συχνά εμφανίζεται πιο τραχιά, πιο αφυδατωμένη, πιο θαμπή. Οι ρυτίδες και η απώλεια ελαστικότητας και σφριγηλότητας είναι εμφανείς. Σκοπός σε αυτή την ηλικία είναι η ορατή σύσφιξη και η αναπλήρωση του δέρματος ή της απώλειας όγκου και η μείωση των ρυτίδων τόσο στο πρόσωπο όσο και στο λαιμό.  πλέον έχει αρχίσει να χάνει την ελαστικότητα και την λάμψη της και την σφριγηλότητά της τόσο στο πρόσωπο όσο και στο λαιμό. Η καθημερινή φροντίδα πρέπει να είναι πλέον στοχευμένη με κρέμες πλούσιες σε δραστικά συστατικά όπως τα ρετινοειδή, το υαλουρονικό οξύ και οι βιταμίνες.


50+
Στα 50 η οξείδωση, το άγχος, η ηλιακή ακτινοβολία, οι ορμονικές αλλαγές που συνδυάζονται με τη μείωση των οιστρογόνων λειτουργούν βλαπτικά στην όψη της επιδερμίδας. Οι βαθιές ρυτίδες, η έλλειψη σφριγηλότητας, η θαμπή όψη, οι κηλίδες και οι έντονα διεσταλμένοι πόροι είναι μερικά από τα σημάδια που παρατηρούμε στον καθρέφτη. Στα 50 και άνω απαιτείται συστηματική και άμεση δράση. Η κρέμα πρέπει να είναι πλούσια σε θρεπτικά και αντιγηραντικά συστατικά για να αναδιαμορφώσει, να συσφίξει και να τονώσει το δέρμα επιλύοντας κάθε σημάδι γήρανσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...