Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Όσα δεν πρέπει να κάνετε, για να έχετε μια καλή ερωτική ζωή!

Όσα δεν πρέπει να κάνετε για να έχετε μια καλή ερωτική ζωή!Μια καλή ερωτική ζωή... θέλει και θυσίες ανεξαρτήτως φύλου! Αναρωτιέστε πως να επαναφέρετε το πάθος στη σχέση σας ή πως να γίνετε καλύτεροι ερωτικοί σύντροφοι; Λάθη πάντα γίνονται πάνω στη στιγμή... αλλά η σεξουαλική σας ζωή δεν πρέπει να επηρεαστεί από πιθανούς φόβους. Ωστόσο, καλό να αποφεύγονται ορισμένες κακές συνήθειες ή σκέψεις που έχει το κάθε φύλο ξεχωριστά... Οι παρακάτω συμβουλές είναι ικανές να βελτιώσουν τη σεξουαλική υγεία σας...
Συνήθειες που οδηγούν σε μια προβληματική ερωτική ζωή!
Τσιγάρο και Αλκοόλ
Και όμως, ο καπνός μπορεί να μειώσει τις ερωτικές σας ικανότητες, καθώς περιέχει επιβλαβείς ποσότητες καδμίου, που προκαλεί μέχρι και ανικανότητα! Παράλληλα, το αλκοόλ προσφέρει ολέθριες ποσότητες ζάχαρης στο αίμα. Τα χειρότερα ποτά είναι το τζιν, η τεκίλα, η βότκα, ενώ τα πιο ακίνδυνα αν καταναλώνονται σε μικρές ποσότητες είναι το κρασί και η μπύρα.
Διατροφή και σεξουαλική ζωή
Τα περισσότερα επεξεργασμένα αγαθά, όπως είναι τα burger, και τα τηγανητά μπορούν να οδηγήσουν σε μια άσχημη σεξουαλική υγεία. Η υπερβολική πρόσληψη υδατανθράκων παρεμποδίζουν ακόμα και τη σεξουαλική διέγερση, ενώ προϊόντα όπως η σόγια και η μέντα μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα τεστοστερόνης και τη λίμπιντο! Άλλωστε, πολλοί μοναχοί στην Ασία χρησιμοποιούσαν τη σόγια στη διατροφή τους και μασούσαν μέντα, ώστε να μειώσουν τις σεξουαλικές επιθυμίες τους...
Όσα δεν πρέπει να κάνετε για να έχετε μια καλή ερωτική ζωή!Η καταπίεση του συντρόφου σας
Ποτέ μην πιέζετε τον άλλο να κάνει κάτι που, είτε δεν έχει τη διάθεση, είτε δεν θέλει να κάνει, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Ακόμα και αν λέτε διαρκώς «σε παρακαλώ»... κάνετε τον άλλο να αισθάνεται αναγκασμένος να ακολουθήσει αυτό που του ζητάτε. Μπορεί να νομίζετε οτι τον «καταφέρατε» αλλά αυτός μπορεί να μισήσει ένα κομμάτι του εαυτού σας...
Το “Bad timing” στην καθημερινότητα
Μια κακή χρονική στιγμή μπορεί ακόμα και να ραγίσει το «γυαλί» στην ερωτική σας ζωή. Εάν ο σύντροφός σας είχε μια κακή ημέρα και δεν έχει την ανάλογη διάθεση, καλό είναι να μην περιμένετε τη σεξουαλική ανταπόκριση από την πλευρά του. Μην ζητήσετε κάτι παρόμοιο... ακόμα και αν έχετε διάθεση. Σκεφτείτε ότι είναι απλά μια κακή χρονική στιγμή!
Συμβουλές για τις γυναίκες
Μην έχετε ανασφάλειες για το γυμνό σώμα σας
Η χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ερωτική σας ζωή. Σταματήστε να ανησυχείτε για το σώμα σας... αφού για να έχετε δίπλα σας κάποιον, σημαίνει ότι σας βρίσκει ελκυστική και επιθυμητή. Άλλωστε, αυτό που για εσάς είναι ατέλεια... για κάποιον μπορεί να είναι «ατού». Χαλαρώστε, ακούστε μουσική, κάντε ένα ντουζ ή ένα μασάζ και απομακρυνθείτε από τις αρνητικές σκέψεις.
Όσα δεν πρέπει να κάνετε για να έχετε μια καλή ερωτική ζωή!Μην υποτιμάτε τη σημασία του σεξ για τον άντρα
Πολλές γυναίκες κρίνουν από περιπτώσεις και θεωρούν ότι το σεξ δεν είναι τόσο σημαντικό για τους άντρες. Λάθος! Πρόκειται για τον τρόπο που συνήθως προτιμούν, ώστε να εκφράσουν τη αγάπη και τα συναισθήματά τους. Βέβαια, αποτελεί έναν καλό τρόπο για την αποφυγή της έντασης και του στρες, αφού οι άντρες συνδέουν τη σεξουαλική τους ικανοποίηση με τη γενικότερη ευτυχία τους.
Πάρτε όσες πρωτοβουλίες έχετε στο μυαλό σας
Μην αφήνετε τον εαυτό σας να γίνει αρκετά παθητικός. Οι πρωτοβουλίες που παίρνει μια γυναίκα σίγουρα οδηγούν το σύντροφό της προς τη μεγαλύτερη απόλαυση. Καλό είναι να γνωρίζετε τι αναζητά ο σύντροφός σας και να δείχνετε τις προτιμήσεις σας. Γενικότερα, μην είστε ανασφαλής και μη φέρεστε αμυντικά, όταν ο σύντροφός σας προτείνει μια νέα εμπειρία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σας βρίσκει ελκυστική... απλά θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούριο.
Μην καταπιέζετε τον εαυτό σας... εκφραστείτε ελεύθερα
Βγάλτε από το μυαλό σας κάθε ταμπού και εκφραστείτε, όπως εσείς νιώθετε. Προσπαθήστε να απολαύσετε τη στιγμή και χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα του σώματος. Πρέπει να «προκαλείτε» το σύντροφό σας και να μην είστε αδιάφορη. Αν λειτουργείτε με αυτοσυγκράτηση και αν δεν είστε δραστήριες σίγουρα θα τον κάνετε να νιώσει ανεπαρκής.
Όσα δεν πρέπει να κάνετε για να έχετε μια καλή ερωτική ζωή!Μην μπερδεύετε το σεξ με την αγάπη...
Πολλές γυναίκες υποθέτουν ότι η σεξουαλική οικειότητα θα οδηγήσει στη μονογαμία. Όμως, οι άντρες είναι σε θέση να διαχωρίσουν το σεξ από την αγάπη και μερικές φορές αποστασιοποιούνται από τα συναισθήματα. Καλό είναι λοιπόν, πριν προχωρήσετε, να συζητήσετε για μια ενδεχόμενη σχέση και να καταλάβετε τι έχει στο μυαλό του. Αυτό θα σας γλιτώσει από πολλές μετέπειτα σκέψεις.
Tips για τους άντρες
Μην κάνετε σεξ... σαν κάτι που απλά συμβαίνει!
Πρόκειται για την πιο απλή επιλογή για μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή! Συχνά μετά από μια ατυχή σεξουαλική επαφή, πολλοί λένε ότι «απλά συνέβη» ή «ότι μέθυσαν και κατέληξαν σπίτι».  Μερικές φορές, το περιστασιακό σεξ μπορεί να γίνει μια δραστηριότητα που ίσως μετανιώσετε... για αυτό καλό είναι να σκεφτείτε πριν ενεργήσετε. Έτσι, θα μπορέσετε να ελέγξετε, όπως εσείς θέλετε, την ερωτική σας ζωή.
Όσα δεν πρέπει να κάνετε για να έχετε μια καλή ερωτική ζωή!Η προφύλαξη δεν έχει καμία σχέση με την οικειότητα
Μη χρησιμοποιείτε δικαιολογίες που αφορούν τη διάθεση της στιγμής ή την οικειότητα μεταξύ σας. Η αποφυγή της χρήσης προφυλακτικού δεν σας φέρνει πιο κοντά στον άλλο, αλλά σας κάνει πιο επικίνδυνους. Παράλληλα, μην έχετε το φόβο των συχνών εξετάσεων, καθώς σας χαρίζει ασφάλεια και σας απομακρύνει από μακροπρόθεσμα προβλήματα.
Μην είστε διαρκώς ανυπόμονοι!
Ένας καλός ερωτικός σύντροφος είναι πάντα υπομονετικός. Πολλοί άντρες αν δεν κάνουν πράξη όσα έχουν στο μυαλό τους... μελαγχολούν! Όμως, δεν μπορείτε να ελέγχετε πάντα τη διάθεση μιας γυναίκας και πρέπει να σέβεστε τις αποφάσεις της. Μην βιάζεστε κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά δώστε ιδιαίτερη σημασία στο παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και απομακρυνθείτε από τη ρουτίνα!
Μην την αφήσετε να κάνει μόνη το πρώτο βήμα
Πολλοί άνδρες ζουν με το φόβο της απόρριψης, γεγονός που τους οδηγεί στο να περιμένουν την πρώτη κίνηση από τη γυναίκα. Οι γυναίκες, όμως, ζητούν ακριβώς το αντίθετο! Απαλλαχθείτε από τις αναστολές και λειτουργήστε με θάρρος. Στη χειρότερη περίπτωση να αρνηθεί... αλλά εσείς θα έχετε κάνει την κίνησή σας. Άλλωστε, καλύτερα να μετανιώσετε για αυτά που έχετε κάνει, παρά για αυτά που δεν κάνατε...
Όσα δεν πρέπει να κάνετε για να έχετε μια καλή ερωτική ζωή!Μην αποφεύγετε τη συζήτηση για το σεξ με τη σύντροφό σας
Πολλοί άνθρωποι μισούν να μιλούν για το σεξ. Όμως, ειδικά στην αρχή της σχέση, μια κίνηση ή μια προτίμησή σας μπορεί να παρεξηγηθεί από το άλλο φύλο. Μια συζήτηση μπορεί να λύσει κάθε πρόβλημα ή παρεξήγηση. Παράλληλα, αυτή είναι και μια ευκαιρία, ώστε να καταλάβετε το τι πραγματικά αρέσει σε μια γυναίκα και να κάνετε τη σχέση σας πιο ασφαλή και θερμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...