Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Δείτε τις 6 τροφές που καίνε το λίπος στην κοιλιά!

6 τροφές μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σύμμαχός σας στην προσπάθειά σας να χάσετε κιλά και να..αποκτήσετε μια σμιλεμένη σιλουέτα.
Οι παρακάτω τροφές έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθούν στην μείωση του λίπους από την περιοχή της κοιλιάς.
Πράσινο τσάι: Το πράσινο τσάι χάρη στα φλαβονοειδή που περιέχει βοηθά στην μείωση του λίπους σε όλο το σώμα αλλά και ιδιαίτερα από την περιοχή της κοιλιάς.
Νερό: Η καλή ενυδάτωση είναι απαραίτητη για να αποβάλλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας και να διατηρήσετε την σιλουέτα σας.
Φρούτα και λαχανικά: Χάρη στις φυτικές ίνες που περιέχουν, τα φρούτα και τα λαχανικά όπως τα μήλα, τα μούρα, το μπρόκολο, τα μανιτάρια, ο ανανάς και το σπανάκι είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του οργανισμού και ιδανικά για κάθε δίαιτα
Μονοακόρεστα λιπαρά: Οι τροφές που περιέχουν μονοακόρεστα λιπαρά βοηθούν στην αύξηση των επιπέδων της καλής χοληστερόλης και στη μείωση των φλεγμονών. Προτιμήστε τα αμύγδαλα, το αβοκάντο και το ελαιόλαδο για μια υγιεινή διατροφή που βοηθά στην καύση του λίπους.
Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα: Τα καρύδια, τα ψάρια, ο σολομός είναι καλές πηγές ωμέγα -3 λιπαρών οξέων που βοηθούν στη διατήρηση μια ισορροπημένης διατροφής.
Ολικής άλεσης: Τα προϊόντα ολικής άλεσης είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και σε βιταμίνη Β που βοηθούν στην μείωση του λίπους στην κοιλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...