Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

9 είδη σεξ που κάθε άνδρας θέλει

Θα ήθελες να ήξερες τι θέλει στο σεξ ο σύντροφος σου; Θα ήθελες να μάθεις όλες τις φαντασιώσεις και τις σεξουαλικές σκέψεις του χωρίς να στις πει ώστε να μπορείς να εκπληρώσεις κάθε μια από τις ιδέες του μια προς μία;
 Καλά, δεν χρειάζεται να ρωτήσω άλλα την απάντηση τη ξέρω.
Το σεξ του Σαββατοκύριακου
Πάρτε τα ρούχα σας, ναι τα απολύτως απαραίτητα και κανονίστε να πάτε ένα ταξίδι, ας είναι και εντός Αττικής, κλειδώστε τη πόρτα του ξενοδοχείου πίσω σας και μη βγείτε αν δεν έρθει η ώρα να φύγετε. Μακριά από όλα θα νιώσετε ερωτευμένοι ξανά.
Το σεξ μετά από καυγά
Το σεξ μετά από καυγά είναι τόσο ζεστό, αισθησιακό και σέξι.  Μπορεί να μη τα βρείτε με αυτά που θέλετε τελικά αλλά μη ξεχνάς ότι θα περάσετε πολύ ωραία μέχρι την επόμενη φορά.
Άγριο σεξ
Ποιος δεν θα ήθελε να ήταν στη θέση του και να κάνει άγριο και σκληρό σεξ μαζί σου; Ναι ναι, δείξε του μια διαφορετική πτυχή του εαυτού σου και θα το εκτιμήσει για πολύ καιρό.
Χαλαρό σεξ
Πόσες φορές σου έχει συμβεί την Κυριακή το πρωί να έχεις όρεξη να κάνει σεξ αλλά από την άλλη να μη θέλεις να αλλάξεις και στάση;Ε λοιπόν, γυρίστε σε στάση κουτάλι και απολαύστε τη στιγμή. Άλλωστε όσο πιο αισθησιακό, τόσο το καλύτερο.
Γρήγορο σεξ
Ναι την ώρα που είναι έτοιμος να πάει στη δουλειά του, γδύσε τον ξανά και κάντε ένα μοναδικό σεξ στα γρήγορα. Στη συνέχεια ντυθείτε. Εκτός του ότι θα λάμπετε και οι δύο εκείνη την ημέρα δεν θα μπορεί να συγκεντρωθεί καθόλου.
Μαραθώνιος σεξ
Κλειδωθείτε στο σπίτι και θα χρειαστείτε μόνο τις απαραίτητες προφυλάξεις, κρασί και φαγητό. Απολαύστε έναν Μαραθώνιο Σεξ για όλο το Σαββατοκύριακο. Και σίγουρα θα το λατρέψετε.
Σεξ σε εξωτερικό χώρο
Σε σκηνή, στο αυτοκίνητο, σε συναυλία, στο δάσος ή στη θάλασσα, το σεξ σε εξωτερικό χώρο είναι απόλαυση αφού έχεις τον φόβο μήπως κάποιος σας πιάσει.
Δυνατό σεξ
Φώναξε όσο πιο δυνατά μπορείς το πόσο σου αρέσει. Φώναξε το όνομα του. Φέρε τον σε οργασμό νωρίτερα από αυτό που περίμενε. Το σεξ θα γίνει πιο έντονο και προετοιμάσου αμέσως για τον επόμενο γύρο.
Παιχνίδια Ρόλων
Όλοι οι άντρες έχουν μια φαντασίωση είτε είναι γραμματέας, είτε πορνοσταρ. Ότι και αν διαλέξει μη του χαλάσεις το χατίρι και ξετρέλανε τον. Μη παραξενευτείς αν σου ξαναζητήσει να παίξετε παιχνίδι ρόλων ξανά.
Πηγή agapimono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...