Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Κριθαράκι

Recipe main 87140224 03653 nistia kritharaki nistisimo


Συστατικά
  • 1 κούπα κριθαράκι
  • 2 ποτήρια νερό
  • 1 κρεμμύδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πράσο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • λίγα ντοματίνια
  • 2 κουταλιές της σούπας ταχίνι
  • 1 ντομάτα κονκασέ
  • Ελαιόλαδο




Μέθοδος Εκτέλεσης

Photo credit: G. Drakopoulos
Νηστίσιμο και νόστιμο κριθαράκι.. .. το ταχίνι του δίνει νοστιμιά και προσδίδει ακόμα περισσότερο στο πιάτο
  • Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, το πράσο και τα ντοματίνια.
  • Ρίχνουμε το κριθαράκι, την ντομάτα, το νερό και τα μυρωδικά και στο τέλος το ταχίνι.
  • Μόλις πάρει βράση βάζουμε σε πυρέξ και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά με αλουμινόχαρτο σκεπασμένο
Tip
Καβουρδίστε καλά το κριθαράκι... γίνεται πεντανόστιμο έτσι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...