Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΣΟΚ!!!! Γαλάζιος καρχαρίας βγήκε στα ρηχά παραλίας στην Ψάθα Μεγάρων!!!

γαλαζιοσ καρχαριασ


Μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα βρέθηκαν νεαροί όταν στα ρηχά της παραλίας στην Ψάθα Μεγάρων αντίκρισαν έναν μεγάλο γαλάζιο καρχαρία. Ένας αγαθός γίγαντας στην κυριολεξία που δεν βλάπτει τους ανθρώπους.
Μόλις μπήκαν στο νερό και από βάθος περίπου 1,5 μέτρου τράβηξαν τον καρχαρία στην παραλία, όπου τους περίμενε μια ακόμη έκπληξη. Μόλις το μεγάλο ψάρι ανασύρθηκε στη στεριά γέννησε μικρούς καρχαρίες που είχε μέσα του!
Ένας 18χρονος, ειδοποίησε τον θείο του, ερασιτέχνη ψαρά, ο οποίος έσπευσε στην παραλία. Όπως είπε ο κ. Γιάννης Σακελλάριος, πρόκειται για έναν θηλυκό γαλάζιό καρχαρία, βάρους 320 κιλών, ο οποίος είναι ένα είδος ακίνδυνο και με σπάνιες εμφανίσεις στις ελληνικές θάλασσες.
Ο καρχαρίας είχε αγκίστρια από παραγάδι στο στόμα του και όπως φαίνεται, στην προσπάθειά του να απελευθερωθεί από τα παραγάδια και σε κατάσταση εγκυμοσύνης, εξαντλήθηκε με αποτέλεσμα να παρασυρθεί στα ρηχά, όπου και τον βρήκαν οι νεαροί.

«Απορώ με το θάρρος τους να μπουν στην θάλασσα και να τον τραβήξουν έξω», μας είπε ο κ.Σακελλάριος, ο οποίος με γερανό ανέσυρε τον καρχαρία που θα καταλήξει στο τραπέζι καλοφαγάδων.
Κλείνοντας να τονίσουμε και πάλι πως οι γαλάζιοι καρχαρίας είναι τελείως ακίνδυνοι και άκακοι καθώς και πώς ο καρχαρίας γένους θηλυκού ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ την ώρα που γεννούσε και γι’αυτό δεν προέβαλε καμία αντίσταση.
γαλαζιοσ καρχαριασ1
γαλαζιοσ καρχαριασ2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...