Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Δωρεάν τα Windows 10 σε όσους τα δοκιμάσουν

Windows-10-Cropped
Η Microsoft ανακοίνωσε αρχικά στο blog της ότι θα δώσει δωρεάν τα Windows 10 σε όσους εγγραφούν στο Windows Insider Program και έπειτα άλλαξε κάπως την απόφασή της. 
Ουσιαστικά, αυτό που απαιτείται είναι το downloading και η εγκατάσταση της έκδοσης 10130 του νέου λειτουργικού συστήματος και η σύνδεση του Microsoft Account με το Windows Insider Program. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί κανείς να αποκτήσει την εμπορική έκδοση των Windows 10 εντελώς δωρεάν. Τα Windows 10 έτσι πιστευόταν ότι θα είναι αυθεντικά.
Το Windows Insider Program είναι σε ισχύ από τον περασμένο Οκτώβριο και ζητά από τους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τα νέα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού συστήματος μέχρι την επίσημη εμφάνισή του στις αγορές στις 29 Ιουλίου. Όπως πολύ σωστά αναφέρει το Liliputing, με τον τρόπο αυτό και μέσω Windows Insider Program θα μπορούσε να αποκτήσει δωρεάν τα Windows 10 ακόμα και ένας χρήστης που τρέχει μέχρι σήμερα πειρατικά WIndows.
To κακό είναι ότι η Microsoft φαίνεται να στέλνει μπερδεμένα μηνύματα για τη στρατηγική που θέλει να ακολουθήσει, μέσα από την σχετική ενημέρωση στο επίσημο blog της, καθώς δεν ξεκαθαρίζει απόλυτα το εάν θα είναι αυθεντικά τα Windows 10 που θα έχουν προκύψει από το clean install στο πλαίσιο του Windows Insider Program για κάποιον που είτε χρησιμοποιούσε πειρατικά Windows, είτε δεν είχε σε χρήση το δικό της λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή του. Στην αρχή το έγραφε, αλλά μετά απέσυρε τη λέξη αυθεντικά, δημιουργώντας υποψίες ότι θα πρέπει κανείς να έχει αγοράσει τουλάχιστον μία φορά τα Windows, προκειμένου να περάσει δωρεάν στο νέο λειτουργικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...