Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

4 βήματα για να περιορίσεις την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες!

Δες τα μυστικά για να αποκτήσεις γρήγορα το σώμα των ονείρων σου

Λένε πως η κυτταρίτιδα δεν φεύγει εύκολα και πώς για να τη διώξεις μπορεί να χρειαστείς μήνες ή και χρόνια δουλειάς. Θα συμφωνήσουμε στο ότι χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να τη διώξεις, όμως με υπομονή και πειθαρχία μπορείς να τη μειώσεις σε ένα μεγάλο βαθμό ακόμα και μέσα σε 2 εβδομάδες.
#Βήμα 1
Αφιέρωσε 20-30 λεπτά καθημερινά σε αεροβική γυμναστική. Έτσι θα χάσεις λίπος και η κυτταρίτιδα θα αρχίσει να μειώνεται αισθητά, καθώς η άσκηση είναι ο νούμερο 1 εχθρός της
#Βήμα 2
Ακόμα και όταν δεν γυμνάζεσαι, προτίμησε αεροβικές δραστηριότητες όπως είναι το περπάτημα, το ποδήλατο, το ανεβοκατέβασμα σκάλας, ο χορός, το κολύμπι. Συνδύασε διαφορετικούς τύπους δραστηριοτήτων για καλύτερο αποτέλεσμα.
#Βήμα 3
Τρεις φορές την εβδομάδα κάνε ασκήσεις με αντίσταση. Αυτό θα βοηθήσει στο να κάψεις πολύ περισσότερες θερμίδες, ενώ παράλληλα βοηθά να σφίξουν οι μύες και να μειωθεί η κυτταρίτιδα. Τα λάστιχα και οι μπάλες είναι πολύ καλές επιλογές για ασκήσεις αντιστάσεων που έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα στην μυική τόνωση.
#Βήμα 4
Ακολούθησε μια πιο ισορροπημένη διατροφή με πολλά φρούτα, λαχανικά, φασόλια, αυγά, ψαχνό κρέας, προιόντα ολικής άλεσης. Κόψτε εντελώς τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, απόφυγε όσο μπορείς τα τηγανιτά, αλλά και τα αναψυκτικά, όπως και το αλκοόλ (κάνε υπομονή τουλάχιστον για 2 εβδομάδες, το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...