Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Μπορείς να…αρρωστήσεις από το πολύ σεξ; Δες τι μπορείς να πάθεις

Κι όμως υπάρχει μια ασθένεια που μπορείς να πάθεις αν έχεις ιδιαίτερα αυξημένη συχνότητα σεξουαλικών επαφών!
Το σεξ είναι το μεγαλύτερο γιατρικό για το άγχος, την πίεση και τις καθημερινές δυσκολίες του ζευγαριού, αν το παρακάνεις και εκεί ίσως να υπάρχει πρόβλημα (τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν οι ειδικοί!).
Αν λοιπόν περάσεις μια περίοδο πολύ έντονων και συχνών σεξουαλικών επαφών, υπάρχει μια ασθένεια στην οποία είναι επιρρεπείς οι γυναίκες και πρέπει να προσέξεις.
Η ασθένεια αυτή είναι λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος, που είναι τόσο συχνό φαινόμενο στις γυναίκες μετά από έντονη σεξουαλική δραστηριότητα ώστε οι γιατροί την ονομάζουν και «κυστίτιδα του ταξιδίου του μέλιτος».
Πως παθαίνεις λοίμωξη;
Λόγω του ότι ουρήθρα είναι δίπλα στο κόλπο, όταν κάνεις σεξ, τα βακτήρια από τον κόλπο μπορεί να περάσουν μέσα στην ουρήθρα και από εκεί να φτάσουν μέχρι την ουροδόχο κύστη. Σε περιόδους έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να είσαι πιο επιρρεπείς σε αυτές τις λοιμώξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...