Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Δωρεάν Wi-Fi στο πιο... άκυρο σημείο!

Είναι το τελευταίο πράγμα που περιμένεις να βρεις στην κορυφή ενός βουνού.
Όσοι τουρίστες φτάνουν στην κορυφή του όρους Φούτζι στην Ιαπωνία, έχουν πλέον την ευκαιρία να έχουν δωρεάν wi-fi, υψηλής ταχύτητας.
Μπορούν λοιπόν να ποστάρουν τις φωτογραφίες που βγάζουν, αλλά και τις selfies στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με το euronews.com, στο τελευταίο μέρος της ανάβασης δίνονται σε κάθε πεζοπόρο ειδικοί κωδικοί, που είναι έγκυροι για τρεις μέρες.
Η υπηρεσία ξεκίνησε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και οι τουρίστες είναι πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη νέα προσφορά που τους περιμένει στο τέλος της ανάβασής τους:
«Χρησιμοποίησα το Wi-Fi για να δω τι γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συμμετέχω, να συνδεθώ με τους φίλους μου και να τους ενημερώσω για το που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Δεν θα βρείτε πολλά βουνά, που να σας προσφέρουν αυτού του είδους την υπηρεσία.
Ακόμη και στην πατρίδα μου δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Είμαι από το Μόντρεαλ του Καναδά, όπου δεν έχουμε τέτοια πράγματα. Είδα κόσμο που είχε σήμα και τηλεφωνούσε για θέματα δουλειάς» δήλωσε ο Καναδός Λουντοβίκ Καό.
«Είναι τέλειο που μπορούμε να συνδεθούμε με κάποιο δίκτυο εδώ πάνω. Έχω ένα μπλογκ και τώρα μπορώ να ενημερώσω τους ανθρώπους που σκοπεύουν να ανεβούν στο Φούτζι για τις συνθήκες που επικρατούν εδώ πάνω και τον καιρό.
Με χαροποιεί ιδιαιτέρως» επισήμανε ο μπλόγκερ Νταϊσούκε Κοϊγουάι.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία Wi-Fi στο όρος Φούτζι θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...