Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Αυτή η φρικτή ανακάλυψη των γιατρών είναι ακριβώς ο λόγος για να καθαρίζετε σωστά τα αυτιά σας.

Λένε πως ο πόνος του αυτιού είναι ο χειρότερος που έχει να υποφέρει ο άνθρωπος. Όσο για την αιτία του πόνου, πολλές φορές είναι δύσκολο να εντοπιστεί, με αποτέλεσμα να γίνεται εξίσου δύσκολη και η αντιμετώπιση του προβλήματος.
Η πιο σωστή κίνηση, είναι στην περίπτωση που εμφανίζεται πόνος, να απευθυνόμαστε σε έναν ειδικό. Μπορεί να είναι καλά τα γιατροσόφια και τα κάθε λογής ματζούνια, αλλά ο γιατρός είναι ο πλέον αρμόδιος να λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει με την υγεία μας.
Έτσι και στην περίπτωση ενός Ιάπωνα έφηβου, ένας γιατρός έδωσε εξήγηση στο πρόβλημά του!
Ο 19χρονος Li οδηγήθηκε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου της περιοχής του, έχοντας τρομερούς πόνους στο αυτί. Η αιτία του πόνου ήταν που άφησε τους πάντες άφωνους!
desktop-1440795315

Μέσα στο αυτί του παιδιού βρέθηκε μία κατσαρίδα μαζί με τα νεογέννητα μωρά της!
desktop-1440795311
Κατά πάσα πιθανότητα, η “μητέρα” είχε τρυπώσει στο αυτί του Li προκειμένου να γεννήσει. Τότε ήταν που ξεκίνησαν και οι ενοχλήσεις του παιδιού, οι οποίες κορυφώθηκαν ένα σχεδόν μήνα μετά, όπου και βρέθηκε στο νοσοκομείο!
desktop-1441030494
Αν δεν είχε εντοπιστεί έγκαιρα το πρόβλημα, ο Li απειλούνταν με απώλεια της ακοής. Ευτυχώς, όμως, γλίτωσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...